Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
Most értem haza, mert a szüleimnek ma volt 63. házassági évfordulója, ebédet főztem,aztán jót beszélgettünk.
Köszönöm a könyvajánlót, de megvan, és olvastam, s ahogy láttam van folytatása még, csak másra kell a pénz...
Aranyos lehetett a telefon eset...
Ha tehetem én is sokáig nézem. A kedvencem az Aghata Kriszti regények feldolgozása meg a Serlok Homsz filmek..
Ma nálunk sült husi leves meg petrezsejmes krumli volt.kéne tanulnom a kicsivel de még huzom egy darabig..nagyon nem szeretek.
Csináltam meglepiket magamnak...Minden féle husi levan fagyasztva. Legtöbbször nem tudom mi van a zacsiba. Kérdezik mi lesz az ebéd..? Ha majd kiolvad megmondom..igy kel meglepit csinálni..tudom rá kéne irni.
Ma olyan jót nevettem..Voltunk a templomba de. A Barátnőm ült mellettem. Megszólalt a telefonja..az ugy szól, hogy azt mondja "csörrrrrrgök..Nem hallod csöööööörrrgök" Szegény majd nem sirt mert ő kikapcsolta de ugyan azzal a mozdulattal be is.. még a pap is elmosolyodott.
Én is szivesen olvasok,nézek romantikus r egényeket,filmeket,Ha még nem olvastad,ajálom
Barbara Taylor Bradford:Egy gazdag nő,Őrizd az álmom és A legkülönb unoka családregényt.Azt,hiszem segítene a lelkivilágodon!
Gyönyörű, szép havas vasárnapot Nektek.
Gotinagyi azt kívánom, hogy legyen erőd a további ápoláshoz, valamint Édesanyád "távozásának" feldolgozásához.
Szép jó reggelt...Itt nyugaton a helyzet változatlan:-))))) Esik a hó..
Én főzés terén könnyen vagyok, mert a párom imád főzni, én csak a romeltakarító vagyok. Ma rántott hús(pipi) lesz rizzsel, meg húsleves...szóval a szokott, hagyományos...
neked ia nyugisabb éjjelt kivánok..
sziasztok.
Köszönöm kedves szavaitokat, nem azért írtam le mindezt, hogy panaszkodjak....
Egyébként én most a romantikus filmeket szeretem, meg imádok olvasni...
Bucsuzom,pihenjetek jól az éjjel:-))
Köszi majd megprobálom!
Már megint este van olyan gyorsan eltelt ez a nap is. Lesem a TV (nehogy elvigye valaki:)
Este lesz egy vigjáték azt nagyon szeretem meg a krimiket.
Ti mit néztek szívesen?
Fürdőszobát, a vizes blokkokat takarítottam, meg a "gizivel " anyum holmijait mostam....meg vasaltam...meg pelenkáztam anyumat...az éjjel alig aludtunk, olyan volt mint a keljfeljancsi...szegénykém már csak testben van itt....3x esett el az éjjel...kész idegbajos vagyok már....ezért is nemigen írok....mert akárhogy is veszem, anyum haldoklik....
Csak legyen erőm...nagyon nehéz...
Sziasztok!
Hol vagytok?
Sebes lett a szám. Ugy utálom. Nincs rávalami gyógymodotok amivel végkép kilehet irtani?
Mit csináltok du.?
Még csak a hirmondója semért ide:(:(
Milyen varázsoló vagy Te?
Bezzeg neked egy szavadba kerül és én már küldöm is..............
Délelőtt a városban voltunk a férjemmel, - elintéztünk egy-két apróságot.Olvad a hó, de hideg szél fúj! - nem volt kellemes.
Most várom az unokámat!
Jó pihenést Nektek.
Évi megrendelésed felvettem, remélem odaért a havazás.
Itt elég sok el olvadt, de ma már hidegebb van, megszűnt az olvadás. Nagyon-nagyon sokat sétáltam/lok.