Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
bekukucskálok én minden topicba, főleg a szépkorúak által látogatottakba, csak nincs mindig kedvem írni is!
Legyen szép napsütéses a napunk!
Szép jó reggelt!!
Én is ott szerettem" bele. A krimik meg az ilyen "gyilkolászás..azért érdekel ahogy meg oldja a elkövetés módját, személyét. Azért szeretem az Agáta Kriszti filmeket is.
Remélem kisüt a nap. Tegnap sokat voltam kint annyira jól esett.
Léda örülök, hogy ide is bekukucskálsz néha.
Sziótok, hát én is úgy vagyok, hogy elalszom a reklámokon, aztán csak a film végére ébredek fel. És most valahogy nem tud érdekelni a gyilkolászás, nyomozások, az emberi gonoszság...
Csak romantikus filmeket nézek, meg a Hallmarkon a MCLeod lányait...
Gyerekek, nagyon borus az idő, nem tudom hogy fog sütni így a nap....
köszönöm..már mégy aludni?
még egy ideig itt leszek aztán jön a filmem a "Médium" annyira tetszik az a pasi na meg a film is. És nektek?
Ma, én is szédelegtem, aludtam is délután egy pár órát, bár még mindig nem vagyok topon:-(
Kívánok minden betegnek jobbulást, szép estét, jó éjszakát.
Ja erről halottam és láttam egy ismerősőm lábán ezt úgyhivják, hogy guruló cipő. Nagyon klasz.
Na majd kilábalunk ebből a válságból és megemelik anyugdijjakat!:)) akkor majd minden fájoslábu, betegderekú ember vehet magának ilyet addig meg marad a kinai...
Sziasztok, kellemes napot kívánok.
Felén hűvös, borús idő van.
Mit tud az a cipő?
Szép jó reggelt!
A fiam még mindig lázas sikerült ezt a virust kifognunk. Remélem a többiek jól vannak?
Sziasztok.-)
Bnedóra, örülök, hogy nincs komoly baj...a fogak? Hát elég kellemetlen...
Igen, és is csak a saját cipőimet szeretném hordani
Apropó, van 1 vágyam, a cipőről, olyant hordani, ami egészséges (MBT, RYS), de 40.ezernél kezdődik az ár...szép álom így reggel, nem igaz?
Sziasztok! Ma több orvost is meglátogattam, szerencsére csak rákszűrés miatt, és minden rendben van. Sajnos, a fogorvoshoz viszont többször el kell még mennem:-((
Mindenkinek jó egészséget, nyugodt, békés éjszakát kívánok.
Aranyos vagy, hogy egyáltalán felmerült benned! nagyon értékelem. Majd lesz valahogy...
jaj gyerekek ügy félek a jövőtől!! meg a gyerekeimet, unokáimat is nagyon féltem.
Sziasztok, vidám hét kezdést és jó egészséget kív ánok mindenkinek.
Tyukanyóca, segítenék szívesen, de csak annyi készletem van, amennyi használatban van.
Vannak "csorba" kávés készleteim, vagy pohár, vagy kistányér hiányzik. Ezeket akkor használjuk, ha csak ketten vagyunk a papával.
ne is mond, ...győzöm a párom nyugtatni, úgy felhúzza magát...a lányom azt kérdezte, mit tudunk mi csinálni, h az ország kimásszon a pácból? Mi semmit, mert mindíg a népen csattanik az ostor....kiváncsi leszek, a képviselők hogy spórolnak? A legtöbbje már kimentette a vagyonát...eh, inkább az unokákkal foglalkozom...
Ma voltam szemésznél, májusban nevezhettek sasszemnek, mert akkor műtik a másik szememet...
Csak nem emelhetem az unokáimat, pedig lejebb vannak mint én, így mindíg leülök a szőnyegre...
Szia nagyika!
Nálunk már párszor kisütött.
ma sokat halgattam a rádiót hát nem vagyok feldobva....
Sziasztok, nincs itt senki? Mindenki dolgozik?
Sajnos borús az idő errefelé...
kösz!
Jó éjt!
Szeretném a segitségeteket kérni!
Annyira nagy gondba vagyok..
A lányom pincérnek tanul.Folyton teritenie kell saját edényekből,ilyen meg olyan reggeli meg ebéd meg vacsora készlet. Ezt 2 szémélyre kell tálalni. Ahoz, hogy komplett készletet vegyek az most nem megy. Mindig kértem kölcsön de egyre nehezebb. Vettem üvegből mindenféle csetreszt bizóba. Na egyszer bejött de most porcelánt kérnek.
Ha van valakinek maradék készlete. 2 kávés 2 teás csész.2 kis 2 nagyobb, 2 mégnagyobb tányér kiöntők. ez mintanélküli vagy nagyon szerény mintájú porcelán kéne. Persze megfizetném baráti áron. meg a feladást is. Segitsetek! Vagy hol keressek ilyet? Na nem is zavarlak tovább bocsi, hogy ilyet kérek!!!
jó éjt.
Sziasztok!
Évike, köszönöm az előrejelzést, majd ennek megfelelően tervezzük a dolgunkat.
Örömmel olvasom, hogy már jönnek haza a madarak. Nem túl korai azért még?
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat, betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok.