Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
sziasztok!
Jól esett a kávé köszi!Vár rám egy halom uborka de majd csak enyhül már egy kicsi.
Megkérdeztem itt egy új fórumon, hogy hogyan kell vissza lépni a magán nyágdij pénztárból az államiba de nem váaszol senki..:((
Sziasztok!
Köszi a kávét...
Nálunk most beborult, egy pár csepp eső is volt, de nem számítok nagyobbra. Azért jó ez a kis hűsike...
Megyek vissza vasalni, amíg nem lesz melegebb.
Mindenkinek kellemes napot kívánok.
Sziasztok!!
hogyan birjátok ezt a nagy meleget? Én vizes törölközövel a nyakamba közlekedek. Folyton szomjas vagyok ha meg iszom mindjárt izzadok. Ördögi kör.
Köszönöm a kávét, kellett is a sajátomhoz, hogy az éjszakai virrasztást követő alvás után kilássak a fejemből.
Fincsi volt így együtt!
Itt bizony tombol a hőség, lehet, te sem tudnál itthon aludni!
Azért várunk, de ne siess, ha jól érzed magad!
Üdvözöllek én is!
Remélem jól feltöltödve sok energiával jössz vissza:)
Udv.Mindenkinek!
Mar lassan egy hete vagyok Skociaban.Nagyon kellemes az ido,nemreg jottunk meg egy felnapo gyalogturarol.Fruzsika mar askotokkal is magyarul beszel,sokszor akkorat nevetunk,mert mindent.amit tud magyarul felsorol.Nem hianyzik a kanikula,ami otthon van,itt akkorakat alszom...
Pusszantas Mindenkinak
Hogy te miket kezdesz újból...?:)
Mi is itt bent vagyunk. Majd késöbb elmegyünk fürdeni. Most legalább pihi van..:)
Azt elhiszem!!
Ma annyit dolgoztam, hogy épp elegem van. Most sztrájkolok.:) Bár a lajoska dolgozik az is rám vár...:(
Sziasztok!
A spenót torta receptje fenn a receptek között, mint Rakott fasírttorta. Finom volt, csak egy valakinek nem ízlett:-(
Évikém csak annyiban írtad rosszul, mert mascapone kell bele a tiramisuba. Az is finom tud lenni:-)
Remélem kellemesen telt a hétvégetek, folytatásként kívánok nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat.
Jaj olyan jót nevettem a piszkos fantáziám...
láttams) magam elött ahogy a vendégeid nyalogatják az ujjad :DDD(bocs)
ja nem macarpone volt, hanem tiramisúúúúúú:)
Na ennyire értek a sütikhez:):)
Na mit te mondasz...:(
Juszt is finom volt:)
Fúúúúúúújjjjjjj Krémes, az rémes:)
Spenóttorta recepjét, ha szabadna.
spenót torta????? hogy mik vannak????
Nekem csak sima krémes jut az eszembe...:(
Jó éjt nektek!!