Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Milyen igazatok van én egész nyáron mindig csak 1 fürdőrucit vittem le a tóhoz és annyira rossz a hideg, vizesbe lenni. Meg is fogadtam, hogy csinálok ilyen nagy ..izét olyan mint egy nagy bő szoknya a nykamba lesz és könnyen át tudok alatta öltözni.
Jó éjt nektek!
Azért hármat, mert egyet már vettem Bükkfürdőre. 2.200 volt darabja. Most Donogómajorba megyünk egy hétre, és mivel már hideg van (mégha fedett is a fürdő)ha kijövök a vizből, le kell cserélnem a fürdőruhát. Gondolom a vizes nem fog megszáradni egy óra alatt, mire visszamnnék a vizbe, igy űtgy gondoltam, hogy naponta legaláb 3 fürdőruha kell. Hát egy meg talomba, ha valamelyikkel történne valami.
Most 10 évig ugysem veszek egyet sem:)
Hármat?????? Valami különleges alkalomra...
vagy nem tudtad otthagyni...?
Voltunk kint a szelidi-tónál a férjem meg a kicsi fürödtek. Én persze nem...
Csoda szép idő van és lesz még ez után is...Ha meglennének a feltételei elmennék valahova nyaralni. Te valahova készülsz?
Jóóóóóóóóó reggelt.
Ma megyek piacozni délelőtt, majd csak délután leszek:)
Messze van az még a jótól (de ebben a korban már messsze is marad:)
Az tök jó dolog, hogy együtt mulat a falu:)
A te jó alakodra jó fog mutatni.
Ma tanév nyitó buli volt a faluba. Nagyon jól mulatott apraja , naggya. ( az apraja jobban) Jól elfáradtunk
Tényleg szép város.
Stép lesz a hétvégém, met holnap meg elmegyek a Józsefvárosi piacra bikinit venni:)
Az biztos szép hej..Még ott nemjártam! (és még hány helyen nem?....
Szép hétvégét!
Igen mert nem irtok egy tisztességes vita indítót.
Évike akartam mondani neked, hogy voltam a dokinál és a felfúvódásra azt ajálta, hogy egy fél citrom leve és ugyan annyi méz ezt megenni és eltűnik a puffadás. Nem tudom kiprobálni mert elfogyott a szőlő de majd hozok utánpótlást. :)
jÓt pihiztél? Merre is voltál?
Jó reggelt!
A körte a férjem kedvence. Nekem mindegyik nagyon finom. Az unokáim nem nagyon szeretik a gyümölcsöt. Nagyon sajnálom..
nálunk rengeteg körte volt az idén jó pár ág le is szakadt... mert nem birta..
mi ma elkezdtük az almaszedést is..
Nincs annak semmi bajanembirta a kiképzést .
Pont azért eszem a szőlőt mer annyi jót hallottam róla.
Meg azért is főleg mert annyira finom. Idén annyi gyümölcsöt ettem..hogy na...Nagyon egészségesnek kell most lennem.
Köszönöm! Ki fogom próbálni.
Meg ijesztett a barátnőm azt mondta, hogy a sok szőlő evéstől magas lesz a cukrom. Ma nem is mertem enni pedig annyira finom és én nagyon szeretem. Holnap mennem kell az orvoshoz és meg kérdezem tőle.
Más újság: Gyászba van a baromfi udvarunk Elpusztult az eggyik tyúkunk. A Béla kakas állt mellette és gyászolta. :( Részvétünket fejeztük ki és egy kis plusz kukoricába részedítettük. (lehet, hogy nem birta a sorát kivárrni ..:)
Köszi!
Ahogy megy az idő egyre -másra elő jön, hogy ez is bánt idebent-meg az is..
Megprobálom.
Szép napot nektek!
Hát a legeslegolcsóbb, ha nem eszed meg a héját, ambár akkor sok vitmin sem kerül beléd.
A következő olcsó:
Koriander tea: Felfúvódás, telítettségérzés, gázfelgyülemlés, gyomorgörcsök ellen. Serkenti az emésztést. Elkészítése: Daráljunk meg 1 púpozott teáskanálnyi koriandert, öntsük le 3 dl forró vízzel, hagyjuk állni 10 percig. Szűrjük le, étkezések előtt fogyasszuk.
ezután már csak bogyeszok jönnek, amiket a tv is reklámoz
Jaj szivem most mondjam?...Szénen az ilyesmi..A busz jegy árából már itthon is tudnék ezt-azt venni. Regen volt egy barátnőm még a pesti időmból ö is ilyesmi husika :)volt mint én tőle keptam sok mindent. Na ez hiányzik..De már minden szégyen mástól ruhát kapni, be vallani, hogy nem telik rá...Soroljam..van ami van de ide jó ez ...
Csak néha kibújik a MŐ belőlem.
Sziasztok!
Voltunk Marikát köszönteni meg a közeli városba zabáért. Jaj gyerekek olyan drágaság van. Kéne egy pár ruha is már rám de egyszerüen mindig másra kell..jaj ez nem panasz csak úgy ki jött.