Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Nos én is olyan "sallangolós" vagyok.
Nagyon szeretjük a zöldségféléket, Majdnem mindenbe belerakok jó nagy adagokat, főleg a levesekbe.
Hú ez nagyon jó!!!! kösz!!!
Én is rakok bele sallangokat, de még nem próbáltam leturmixolni, pedig az unokáim nem szeretik benne a zöldségeket, de így észre sem vennék hogy van benne, mégis megennék!
Pedig, ha forró vizzel engedsz fel egy kanál mézet és egy teáskanál fahéjat és hagyod langyosra lehülni, az bizony finom.
Nem értem, hogy "zöldet kaja helyett"?
Szerintem a zöld is kaja:)
Például én ha rizs főzök, akkor abba teszek párolt zöldségkeveréket. Rántott, natúr hushoz nagyon finom.
A levesekbe nagyon sok zöldségvélét lehet tenni.
Ha bablevest főzök, teszek bele ugye zöldséget, sárgarépát, de teszek bele vörös-és fokhagymát, zeller, zellerzöldet, fél karalábét (nembaj ha fonnyadt),paprikát, paradicsomot meg egy kicsi pucolt krumplit. Namost a zöldségen és a sárgarépán kivül kiszedek mindent, és összeturmixolom, ha nagyon sürü, akkor csak teszek rá egy kis pirospaprikát és visszaöntöm, ez a rántás. Ha nem eléggé, akkor még berántom egy kicsit.
De a borsólevesbe, lencselevesbe is rakok mindenféle sallangot, amit aztán összetumixolva visszatöntök bele.
Mi szeretjük a krémleveseket, brokkoli, spárga, sütőtök. Erre levesgyöngyöt szoktam szórni, vagy piritot kenyérkockát.
De a főzelékekbe is rakok "sallangokat", amit összeturmixolok és visszaöntöm bele.
Én is nagyon sok féle therápiáról olvastam már, az ember nem tudja eldönteni, hogy melyiket alkalmazza. Éppen ezért én megmaradok a saját verziómnál, ami úgy érzem nekem bevált.
Méz, hagyma, fokhagyma, gyümölcs. Általában naponta fogyasztok belőlük, mézet mindennap.
No persze nem kiló számra, napi adag mindenből egy kevéske. Napi másfél-két liter folyadék.
Évi köszönöm az információt vitaminnal, Skp-val kapcsolatosan. Meg van a jelszó, csak nem nagyon van időm beülni.
Én minden cikket el olvasok amit küldesz, vagy más küld, de alkalmazni ennyi mindent nem is lehet.
Pusza mindenkinek.
Köszi!
Jó éjt
nem is volt vészes!!
most kicsit húzósabb lesz a reggel,mert jól megfagyott ,és így esik rá a hó....
mindenkinek jó éjszakát,jó pihenést kívánok.!!!
Éva köszönöm a jó tanácsot,mindjárt le mentettem és elküldtem pár embernek,akinél tudom,hogy baj van,de olyannak is akinél nincsen.szeretnék többet tudni ezekről a csodaszerekről,ha priviben egy kicsit bővebben tudnál írni róla ,nagyon megköszönném.....
sziasztok!
Hála a jó Istennek megúsztam ezt a napot.
Ha segíteni akarsz,ezt küldd tovább!
Emberek!
Ébresztő!!!!
Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt, csupán az orvosok nem gyógyítják!
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!
Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium,szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja töményen, stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!
A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés lugosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Egyéb terápiák minden betegség ellen:
-Pozitív gondolkodás, derű, vidámság.
-Légzésterápia
-Reflexzóna masszázs,
-mozgás
...és még sok más! Lehet választani a gyógymódok között!
Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!!!
És ez minden betegségre vonatkozik!
A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!
Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!!
Az "orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét!
Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell! Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl:Váradi Tibor: Népbetegségek I. ; Mária Treben: Gyógyteák,stb
.... Ennyit megtehetünk értük.
APRÓ KÉRÉS
Szoríts azért, hogy gyógyítható legyen a rák.
Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt. Ha csak egy embernek is.
Igen!!!!!!!!!!!!!!!! már megjöttem
Puszi
Halihó Barátném!
Te is itt olvsgatsz?
jó reggelt!
Havasat, szépet! A gyerekek örömére itt a finom havacsak!...:((
Legyen szép napotok!
hahaha...ez a nem létező vakbelem volt!
igenis lehetsz, és ők szolgáljanak ki Téged!!!
300,db os csomagot szoktam venni,de most a hétvégén nem volt elég egy csomaggal,már a második felénél járunk.
megyek apának sütök vacsorára .egy kis szalonnás lepényt...meg a többinek is pizzát....
Jaj szegény. akkor kilóra veszed a zsepi..:)
remélem mi nem lettünk betegek de.
helló,,
nálunk is mindenki náthás lett..
szép napőt!
Ma befogtam a fiukat mosogatni. Egész ügyesen meg csinálták. Pesze felügyelettel.
Szép napot mindenkinek!
Betegeknek jobbulást!
Vidám vasárnapot és jó egészséget kívánok.
Kicsit "karistol " a torkom, remélem nem lesz belőle komolyabb torokgyulladás.
Mézes tea ivás folyamatban.