Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szia!
Szívesen menne. Ismét elkezdett esni, ablakból nézi, mikor mehet ki ismét lapátolni:))
Szép napot mindenkinek!
Itt most éppen nem esik. Nagyfiam az egész udvaron ellapátolta a havat. Utána megszánkóztattam a két fiút. Volt nagy sikongatás:))
szép napot ,mindenkinek..
az egyik ,vendégkönyvbe,szerettem volna ,de nem ment,
Sziasztok!
Mi is nagyot sétáltunk a hóesésben. Közben azért a misét is végig ültük.
Most el állt végre a hóesés.
Neked is!
♥Ülj fel a seprűdre és repülj ide, nagyon nagy a hó, sőt most is szakad...jót sétálunk a tiszta levegőn!♥
A nagymamás fórumra feltette a hugom a képet , amit tegnap az udvarunkban fényképeztem!
azt nyomom,de nem működik,@@@@@@@@@@@@@@@@így magában igen,de ha a freemail címemet akarom le írni,akkor nem írja le.....de azért köszi...
jó éjt!
mindegy !!
jó éjszakát ,mindenkinek,jó pihenést!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hát az nem én leszek..:))
Jó éjt!
? Remélem jól telik az estétek? Nálunk Papci tv a kicsival mi meg gápezünk a naggyal...
Kéne valamit vacsizni..
Szép napot nektek!
Itt szakad a hó, megyek az unokákért, majd este még jövök!
...majd lesz!!! most tél van, sőt még a február is téli hónap...na, ezt kell még kibírni , jönni fog a tavasztündér és elzavarja télapót!
Nagyon szép odakint minden!... azért örömködök, mert a havat a párom lapátolja...eddig 16 centi esett, az előtt kimentem a kertbe és megmértem!☺
Sziasztok!
Ez nagyon jóóóó!!:))
HÚÚHAAA,MIRŐL VAN ITTEN SZÓ KÉREM SZÉPEN??????????
mindenkinek jó ,pihenést,és jóéjszakát,valamint nagyon kellemes ,hétvégét ,kívánok,,,,
A diákat megkaptam, csak a diavetitőt nem küldted el:)
Jó ez a szekta:)
ja...:))))
És miaz, hogy nem küldtem semmit 100-számra küldöm a diákat..:)) vagy nem kapod meg???:((
hogy milyen szekta tag vagyok én... kérlek a szexisen teltkarcsúak szektálya oszlopos tagja vagyok..:))))
a szűkszavú már foglalt volt...:)))