Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Nem 12 órát dolgozom, kb, nyolcat. A többi utazásra megy el...
...nagyon hosszú idő , iszonyat hosszú ! valamikor azt hittem , mire megöregszem , addigra elég lesz , ha mindenki ledolgozza tisztességesen a napi 6 órát !!! hát nagyon nem úgy néz ki !
Én egy ideig csak a telefonomat használtam órának is. Ill. egész nap gép előtt ülök, azon van óra. De mostanság hordok karórát is.
nekem csinált a lányom egy gyönyörű faliórát.én hülye,mikor penészes lett a fal,aztán permeteztem ,az órát nem vettem le.de óra nélkül csak a faluba megyek.
egyszer heten voltunk mi is mint a gonoszok.a nagyja dolgozott,az apraja iskolába járt.mivel én voltam gyesen,főztem.ja,akkor még nem volt ilyen pelenka,mindennap mosni kellett.
Én is így vagyok vele,minden helységbe van óra.De van egy kabala ébresztőm.Meg van már vagy 35 éve.Vele indult a napom készítettem mindenkit sorba a reggeli induláshoz.Kezdve az ovitól a munkába indulásig.Az utazáshoz is mindig viszem magammal.
Én is így vagyok vele.Át kéne magamat programoznom mert ha otthon vagyunk hétköznaponként akkor csak ketten vagyunk.Hétvégére jönnek a gyerekek unokástól akkor már 12-en ülünk az asztalhoz.Szerencsére semmi nem vész kárba mert egy utcába lakunk a nagyobb fiamékkal és ők az ételmentők meg plussz a kutyusuk.
Jó reggelt !
Remélem kipihented magad és frissen ébredtél.
A kulccsal mi is megjártuk.Ugye munka miatt mentünk Salzburgba/ csak én turistáskodtam/ A fele csapat hétfő este vissza is jött nekik kedden máshol kellett volna kezdeniük.De csak szerettek volna dolgozni mert a raktár kulcsa lent maradt Salzburgban az autóban.Szerszám nélkül meg nem lehet dolgozni,lett egy szabadnapuk sajnos.
Én csak hétvégén főzök Forrest, hét közben nincs rá időm. Reggel fél hattól este hatig távol vagyok, hét közben rendelt kaját eszünk. De hétvégén átlagban 10-en ülünk asztalhoz...
...akkor úgy vagy , mint kolléganőm anyuja hajdanán , felnevelt 8 gyerkőcöt és sose tudott igazán keveset főzni , bármikor beeshetett náluk valaki , ott mindig volt valami fincsi ebéd :)
... bár nem kellett sose ébresztés , de azért a szomszédon kicsit kiakadtam hajdanán , náluk az egyetlen óra anci karórája volt :( mindenkinek van valami zümzümje :) én szeretem látni h hány ? az óra ? / és hány fok van ?! itt-ott-amott ? / ezért aztán mindenhol legyen 1 , akármilyen gagyi is de lássam az idő múlását :) van amelyik ott lóg 30 éve , járni se jár már , kipingott , megállt benne az idő , de kedves emlék , hát hadd lógjon , porfogónk még jó :) :) :( :(
Én nem tudok keveset főzni. A Kínai Néphadsereg jóllakna a konyhámba. Szerencsére nagy a család, meg van egy komondor is. :-)
... sose kellett ébresztőóra :) míg dolgoztam 5-re v 6-ra jártam és többnyire előtte főztem + az ebédet :) / h legalább valamennyire friss legyen :) ? v h legalább ne fogyjon el már vacsira :) :) ? azt hittem mostanába találtam ki h ne főzzek túl nagy adagokat :) de úgy látom ez már régi szokásom :) és ahogy drágul az élet egyre kisebbek az adagok :( :(
nekem sem kellett sosem óra.most meg már főleg.
az ebreszto nelkul?ez meglep,mert mikor dolgoztam ebreszto nelkul fel nem ebredtem volna idoben,de mindenki mas trudom,nem vagyunk egyformak.
Én magamtól kelek minden reggel.
Sziasztok! Jó reggelt. Tegnap a kulcs miatt nem tudtam haza menni, csak a férjemmel. Elvitte a férjem magával az összes lakáskulcsot. Ugye, ha nála a kulcs, én hiába ülök fel a buszra Budapesten, hiába szállok le a falumban, nem jutok be a házba. Ugyancsak kellemetlen állapot, ha esik az eső... Nos, megint csemegéztünk a budapesti dugóból. Sikerült azt az utat Törökbálintról ide, a munkahelyemig megtennie a páromnak 1 óra 15 perc időtartam alatt, ami egyébként reggel negyed óra.. Kvázi négykor indult munkahelyéről , s ide ért negyed hatra. Ebben az időpontban már régen a kaput kellett volna nyitni otthon. A kutyáink "örömére" fél hétre haza is értünk. Hát mit mondjak? Nagyon fáradt voltam már. Gyorsban elvégeztük az esti teendőket, majd bezuhantunk az ágyba.
meg a nyugalom,hogy nem kell kiugrani az agyadbol oracsorgesre minden reggel,es az is jo erzes lehet,hogy a magad ura/fonoke/vagy s senkise dirigal.
sajnos ez az esos ido a turistak mumusa!
Utolsó napunk Salzburgban és még mindig esik.
Jó reggelt. Köszönöm Syria.
Dehogy fárasztottál, az csak egy szófordulat volt. ;)
Köszönöm jól is meg nem is.Végre itt lehetek Salzburgba és szakad az eső.Tegnap is ázva ,fázva de jártuk a várost a fiammal és párjával.Ma is esőre ébredtünk , a párom kijelentette hogy ő bizony nem jön velem esőbe.Most elment a munkaterületre,11 körül várom vissza remélem meggondolja magát.Vagy legalább vigyen el a központba majd elleszek én ott.Már kiírtam mit szeretnék megnézni.
Az eső ellenére tele a város,sok az ázsiai túrista.Sajnos most ez az idő jutott nekünk.
Igen, jobb oda figyelni magunkra.
Ha valamit észleltem magamon már a net-et bújtam.Szerencsére sikerült leszoktatnom magamat róla.
Egy ilyen pörgös hétvége,mikor tele a ház a legnagyobb boldogság.
További ajánlott fórumok: