Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Mi is kertészkedtünk kicsit annyira jó volt mostmeg nagyon fáj a derekam..:(( Meg metszettem a rózsáimat. Szerintem egy kicsit ngyon...(( remélem azért nem irtottam ki őket. Majd a szőlőt is meg kell metszeni. Van egy hozzáértő brátnőm ő dirigál én vágok. Ez a munka megosztás..:)))
Meg egy csomó cigit is gyártottam..:)
Legyetek vidámak a csodás napsütésben.
Jószefeknek boldog névnapot kívánok.
Sziasztok ! Gyönyörű napot kívánok Nektek !
Megdinszteltem a káposztát , maj a tésztát frissen főzöm, megyek sétálni a spánielemmel- a rotit nem birom :))) - hozok magamnak zöldséget és gyümit .Puszka mindenkinek !
mi is labdáztunk a kutyánkal. Nagyon örült neki. Álandóan labdázna ha lenne aki eldobja neki..:))
Jó pihizést nektek!!
ma ebben a jó időben én is sokat dolgoztam.még sok a metszeni valóm holnaptól azt kell befejeznem...
mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat..
Nem csináltam annyi mindent mint Te, de délután sokat játszottam a kutyáimmal a napsütésben.Labdáztunk , jóóól kifáradtam, most jólesik a gép mellett ülni !
Nálunk reggel még fagyos volt a föld,hétvégén már kertészkedhetünk :))) vettem virágmagokat, meg gyógynövény magokat :D
Milyen napotok volt?
Nekem ugy nagyjából egész jó..:))) Meg csodáltam Bobimami gyönyörüséges ..táncteremnek is beillő hatalmas konyháját..:)) Vettem egy klasz dzsekit a fiamnak a turciba olcsóért. Kapirgáltam a kertbe..:))Élveztem a csodás napsütést!4 A mogyorófa egy merő zümmögés volt annyi méhecske dongta körül. Mert ő teljes valójába kivirágzott..:)
Mondjuk a Sándorom azért gondoskodott egy kis ürömről is..:(( kikapcsolta tegnap a hűtőt amihez egy 50 l fagyasztó is van. Na mire észre vettem fel is olvatt minden. Fözhetem meg Még jó, hogy nem sok minden volt benne...((
A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a
hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa.
Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:
-Hol voltál?
-Benn maradtunk a könyvtárban tanulni.
A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik
a székről.
- Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ne hazudj többet. Hol voltál?
- Elmentünk Pistiékhez filmet nézni.
- Mit néztetek?
- Az Egri csillagokat.
A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik
a székről.
- Szóval, mit néztetek?
- Az Avatart, amit Pisti az internetről letöltött.
- Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak.
A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Na, látod. A te fiad. - szólal meg a feleség is.
A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy
leesik a székről.
Hű de jó lesz nektek! Bár csak nekem is lenne egy testvérem.
Én is puszilom Ágit!
Sziasztok!
Itt is gyönyörűen süt a nap! az udvarban 14 fok, az ablakban 18 fok van...végre!!!!
Tegnap kitakarítottam, most meg alig birok mozogni, de majd elmúlik....örülök , mert jönnek a hugomék Pécsről!
Sztem igen ! -Szép napos időre vágytam és az van :))) a kutyáimmal már játszottunk egy jóóót !
Megfőzök gyorsan és megyünk sétálni _/felverjük a falut !/-Puszka mindenkinek !
Sziasztok!
Mondtam a Sándoromnak melég nélkül haza ne jöjjön nekem!! Remélem hatott a fenyegetésem!..:))
Ugy, hogy kitartás!
na várjunk..:)) milyen figurákat tisztogatsz te?...:))
Azért kicsit hüsi van.
Jó reggelt, szép napot kívánok.
Kissé borús idő van felénk, kora reggel szállingózott a hó.
Itthon vagyok Réka unokámmal mert, 3. napja hasmenése, hányása van. Ma elvitte a lányom orvoshoz, kapott gyógyszert, benyalt valami vírust.
Úgy, hogy a héten nem is mehet oviba.