Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Jóóó ! Kihasználtam :o)
Megcsináltam az ebédet és bicikliztem,keveset kertészkedtem ,olvastam az árnyékban ,szinte egész nap kint voltam ,mert a párom a héten éjszakás -had aludjon nyugisan , a rádiót is kivittem !
Szép napot mindenkinek!
Én sokat biciklizem, meg a kertben lévő hintaágyon olvasok...igaz takarítottam is itthon, meg a szüleimnél.
ma megkezdődnek az anyák napi műsorok,azt se tudom,hogy hová is menjek,mert lesz olyan nap amikor kettő is lesz...
szép ,és vidám napot továbbra is mindenkinek.....
Köszönöm! Ugylegyen!
Már megint itt a hét vége ez szörnű. Ma festeni fogok. A kerti pad elhagyta a szinét...:)
Szép estét!
Annyira élvezem a jó időt! Ha rajtam múlna mindig tavasz lenne..:)) Ezt a 20.25fok körüli hőmérsékletet szeressem de nagyon..:)))
Sziasztok!Én is jobbulást kívánok,1-2 nap és megint rendbe lesz a szemed.
A kutyust is sajnálom de talán egy kis vigasz hogy van másik is.
További kellemes napot!
mindenkinek szép napot kívánok..
azért azt a behúzást meg nézem délután.....
hát néha oda való vagyok az oviba. Már reggel nem volt annyira bedagadva a szemem. De lehet, hogy csak behuzott eggyet a párom. ... :)) Na mindegy.
Legyen szép napotok.Megyeg megrázatom magam.
Sziasztok!
Jobbulást lúdanyó. A krumplit enni vagy borogatni: Csak vicceltem! Tudom, hogy borogatni! Puszi
A kutyus én is nagyon sajnálom! Puszi Neked is!
gyógyulgassál.!mondja az óvónéni,hogy kötőhártya gyulladás járvány van az oviba is,,,,,
te mit kerestél az oviba?????????????????vagy csak huzatot kaptál......!!!!!!!!!!!!!!jó éjszakát kívánok mindenkinek.
sziasztok!
Nagyon sajnálom a kutyust..:((
Azt mondta a párom ha a mienk elmegy az örök vadászmezőkre neki több kutya nem kell mert annyira meg szerette a mostanit.
A szemem gyogyulgat...:) kaptam krémet + csöppöt, + nyers krumplit javasolt a dokinéni..:)
Ez teljesen igaz!!!
...a rossz után, csak jó jöhet!
jó reggelt!
Fáj a szemem..:((már valamit klne csinálni vele. Reggelente alig birom kinyitni.
szép napom volt majdnem. Ha kimozdulhatok a faluból már jó napnak mondom..:)
Vettem virágmagot. Remélem még kikelnek?
:( -úgy látom ,nem jól szurkoltam !
- no ,majd az e-hetin :)))))
-Lehet, hogy az egyik percben a kétségbeesés labirintusába tévelygünk, azután bekanyarodunk egy sarkon, és hirtelen teljesen más világban találjuk magunkat. Napos helyen kötünk ki, ahol cserepes muskátlik virágzanak, titkos álmok rejtőznek, s ránk várnak. Az élet épp oly rettenetes és csodálatos, mint sok minden más.
(ezt egy regény sorai közül másoltam ki, s nagyon megragadott)