Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziaszok ,kellemes hétvégét :)
Mi megyünk a szedd magad akcióban almát szedni !Pusszancs
Sziasztok!
Minden megszáradt bár most mossa a lányom a ruháit remélem az még holnap megszárad....Nem akarok esőt!!!!!!!!
Ma unokázom, a itt alszik, itt van vele Papa is!!!!!!
Tehát este nem tudok jönni, puszi nektek.
...azt hittem , hogy ez csak nálunk van így!!!
Igaz, mi mind a ketten nyugdíjasak vagyunk már, de jókat beszélgetni, sétálni csak a nyaralásaink alatt szoktunk, itthon mind a ketten mást csinálunk, ő a kertben szöszmötöl, meg "angolozik", sorozatokat néz, és jókat alszik délután, én meg inkább olvasok, a szüleimnél vagyok, unokázok, beszélgetni az ebédnél szoktunk....
Sziasztok !
Már kiteregettem egy adagot , mosó-Masa mossa a másikat :) Kávéztam , teáztam , én is mennék úszni , de a Papi alszik , megin icukás vóóót :)Egyedül meg nem , szeretek.
Beszáradnak:) Használd is ki ezt az isteni időt:)
Én is mindjárt teregetek és megyek a játszótérre a keresztlányom 3 éves lányával:)
Sziasztok! Legyen boldog napotok.
Tegnap begubóztam, de ma már elmegyek sétálni.
Most lejár a mosógépem, kiteregetek, remélem beszáradnak a ruháim.
igyunk inkább egy jó kávét..
fodrász a nejem..
ásni meg nem akarodzik..
Sziasztok!
Használjátok ki az utolsó eső mentes napot. Tanuljatok úszni!..:) ma én is elmegyek a fodrászhoz. Megprobáltatok valami lehetettlent kérni a fodrásztól..:)
És szépek lettetek?
Azzal keretem sok pénzt, h megtöltöttem 200cigit...(akkor még többet kerestem volna ha egyáltalán nem kéne cigi)
mi szépítkezni voltunk a lányokkal..
elmentünk a fodrászhoz..
mindenkinek jó pihenést.......
Na jol van...:))
Ma sokat csavarogtam nagyon jól esett..:) Jó kimozdulni....Azért cigit is töltöttem a papcinak. Kerestem egy csomó pénzt..:)
Örülök, hogy jobban vagy egy kicsit.
Nagyon aggódtam!!!
Jó éjszakát!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy.
Hajduszoboszlón vannak rokonaink, már ők is régóta hívnak, még nekik sem tudtam biztosat ígérni. Ahhoz, hogy én kimozduljak rendbe kell tennem a leki állapotomat.
Szép estét mindenkinek, puszi nektek: Judit.
Már két hosszű utat tettem , egyszer bolt ,másodszor Önkormi :))))
Tényleg jól esett bicajozni , csábító a napsütés , jó lenne kint főzni , mert bent nincs kedvem semmihez :))))