Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönjük a rengeteg gratulációt, átadtam Danikának. Anya, ez a sok néni mind Nekem gratulált?
Egyem a kis szívét:))
Mi is beengedtük a szebb időt és be is zártuk:))
Sziótok...
Gratulálok Danikának:-)))))))
Jó reggelt! Kávét küldöm.!
Katikám én is gratulálok Danikának, további sikereket kívánok neki.
Évi úgy érzem jót tesz a jegelés, óvatosan csinálom, nem közvetlenül a bőrre teszem, vékony ruhába csomagolom a fagyott cukorborsó csomagot.
nagyon ügyes volt,gratulálok .további sok sikert neki.....
mindenkinek,jó éjszakát kívánok... kívánok...
Gratulálok !4 Danika ügyes vagy!!..:))
Jó éjt!
Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat! Danikám az Európa Kupán ezüstérmes lett!!!!!
Puszi mindenkinek!
Én is utálok orvoshoz menni!...sajna az én nyugdíjam is majdnem odavan... de nekem még van egy másik, amiből garázdálkodhatok, csak sajnos most másnak is szüksége van rá!
Na, majd csak jönnek szebb napok is!!!
No most aztán jól kiosztottál Incikém, de igazad van. Utálok orvoshoz menni.
Az a köteg pénz is nagyon jól jött amit küldtél, mert már a nyugdíjamból alig van valami. Azért én a mosolynak is örülök.
Marika látom többekkel együtt te sem vagy "orvosbarát". Kíváncsi leszek mit mond a térdedre, milyen kezelést javasol.
További szép estét nektek.
Mondok egy csúnyát!...buta egészségügyi dolgozó!..miért gondoljátok, hogy majd magától is el fog múlni?...biztosan, de csak veletek együtt!
...na most olyan okos voltam...mintha én rögtön orvoshoz szaladnék!
Sziótok...ma az uccsó nap, hogy enyhe az idő, ki is használtam...olyan furcsa, hogy reggel kiteregetek, s délután már száraz is minden...mintha tavasz lenne...
De nem baj, mert december, január, február, itt a nyár:-)) hehe, ......ezt szoktam mondogatni, mikor mélyrepülésben vagyok...
Szerintem el kéne menni az orvoshoz, mert a leírásod alapján valószínű a porcleválás...
Vigyázzatok magatokra, mert ez az idő, amikor nagyon hamar meg lehet fázni...
Na mint ha magamat hallanám. Csak végső esetbe az orvoshoz még találnak valamit a végén..:(
Nálunk is süt a nap. Gyorsan mosok egy keveset...:)
Sziasztok! Legyen szép napotok, jó egészséget kívánok mindannyiótoknak.
Végül is még nem mentem el dokihoz. Még megpróbálom itthon konzervatívan kezelgetni magam. (jegelés, felpolcolás, stb.)