Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziótok, Hoxa lakók:-)))))))
A héten nem voltam itthon, és csak most ültem gép elé...
Remélem mindenki jól van, örültök a jó időnek...
Neked is szép napot!
Még nem tudom, de ha hiszed, ha nem nem vagyok fáradt, pörgök ezerrel...
Irány a Szelidi-tó..:)
Szép napot!
Szép napot:)
Mit terveztek hétvégére? Tombolni fog a nyár:)
Inci gondolom pihenést a jólesően fárasztó munkanapok után:)
Remek ! Gratula ! Olyan jó visszahallani , hogy szerették az embert :))
Sok sikert és élmények gazdagságát kívánom Neked !
Örülök , hogy jól érezted magad:))
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Tegnap már voltam dolgozni!!...mindjárt egész nappal kezdtem, mert családi játszónap volt az oviban, ott voltak a szülők is..kicsit hosszú volt, de jól bírtam, és még sikerélményem is volt...az egyik kislánynak az apukájának is én voltam az óvó nénije nagyon sok évvel ezelőtt, és a nagymama csupa jót mondott rólam a szülőknek.
Kiscsoportosok, aranyosak...a kollégák is, hiszen valamikor régen már dolgoztam velük együtt, a főnöknek meg amikor kezdő volt én voltam a mentora...szóval jól érzem magam!
Nem lesz sok az a 10 tő:)
Én egy paradicsonfát öltettem a hétvégén az erkélyre:)
Szép jó reggelt
Mára megvolt a jócselekedetem. . :) Elvittem a kutyát oltani. . aztán elültettem az évi paradicsim palántát. . :) minden évben ültetünk 10 tövet. . . na ez is meg van. . :)
mert a tetük gyöztek..:(
Incike jó munkát!
jó éjt!
Szép délutánt mindenkinek!
Jól sikerült a sárvári kiruccanásunk, bár vasárnap nagyon rossz idő volt, fújt a szél, esett az eső, de mi mégis elmentünk fürdeni...szép kis város, az emberek kedvesek, a szálloda, tiszta volt....kibírtam volna még egy pár napot!...de holnaptól ismét dolgozó nő leszek, ma voltam bent az oviban, ahol örömmel fogadtak a kollégák és a gyerekek is, remélem, a szülőknek se lesz velem semmi bajuk...
Sziasztok!
Ma reggel permeteztem. Na ez sem női munka az biztos..:( Mióta nincs itthon a férjem egyre több olyan munkát csinálok ami " nem áll jól nekem..:)
Már süt, de még elég csípős reggel van.
Szép napot nektek.
Nagyon kedvesek, szépek, aranyos kis család vagytok.
Mindenkinek kívánok szép napot.
persze persze adják is oda az 1% én is azt mondom csak tudod már olyn nem jó a felhangja ennek az állan"kunyerálásnak" bocs tudom máshonnét nem tudnak bizonyos szervezetek pénzhez jutni....nekem inkább az a bajom, hogy nem nagyon hiszek abba, hogy el is jut oda ahova adjuk..:(
Szomorú esős idő van, bár jót tesz a földnek..:) majd holnaptól már javul az idő..:) legyen szép napotok!!!:::))))
Irj a Hoxának.
Bár addig ugysem veszi le, amig az 1 %-ról lehet dönteni. Valahol érthető is, hisz a hoxán több az aktiv kereső, mint a nyugdijas, és mint hallottam egyszer a hírekben, hogy tavaj is az adózók nagy %-a nem rendelkezett az 1 %-ról pedig aztán arra nagy szüksége van mindenkinek, főleg a beteg gyerekeknek, hisz Ők (is) a jövőnk záloga
gyerekek olyan rossz ezt a kopasz, beteg kislányt nézni itt mindig...bár mutatják meg gyógyultan is de néha lecserélhetnék valami más reklámra...
Jó éjt nektek!
Sziasztok!
Gotinagyi, nagyon szépek vagytok!! Sok Boldogságot a fiataloknak!