Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
Hogy telnek a napjaid? Ha nem bírsz vele, küld át Dávidkámhoz, biztos jól ellennének!:)
és hogy megy? ..:)
Na elmentek a fiúk. Már mosok + a konyhát rendbe tettem ismét újfent... folyton rámolok, h már mennyire únom..:(
Jó reggelt
(_)?(_)?
Szép jó reggelt:) Kellemes, bosszúságmentes hetet:)
Most nekem is mozgalmasabb másfél hetem lesz, mert itt van a keresztlányom 4,5 évesy kislánya, ráasáaul a férjem meg elment Várpalotára háboruni, ugyhogy ketten vagyunk a Hangával. Hát halljátok harminc éve nem voltam kettesben egy ekkora gyerekel:)
Bocs', de nem felejtettem ám el.
Amúgy a túlzsúfoltság rám is jellemző volt már a múlt héten is... agyilag hamarabb jutottam volna odáig, hogy ne csak én próbáljam hívni a stúdiót (mert csak oda van számom), ahol a kezeléseket végzi, ha jobban átgondolom. Rég hívtam már... nem volt rá szükség... azóta változások is lehetnek, de máris küldöm a számot és a nevet. Próbálkozzatok elérni Ti is lúdanyóval. Kicsit nehéz lehet, mert a kezelések alatt nem tudja felvenni. Munkaidőn kívül és szabadság alatt nem tudom én se elérni. Még a weboldalát se volt időm megkeresni, de most azt is megnézem. Remlem, meg van neki. Aztán ha megtalálom, azt is megírom priviben.
nagyon jó a lelke Margitkának,...ezt tudjuk..
te viszont ígértél nekem valamit a talin.
azóta is csak várom ,hogy priviben írsz nekem egy nevet,vagy el érhetőséget.
a jövőhetem ,megint,csúcs zsúfolt hetem lesz.
mindenkinek ,kellemes hetet,kívánok....
gratulálok,a kisfiad gyönyörű sikeréhez..
öröm ilyen jó dolgokat hallani..olyan kevés örülni való van a világon.
Na, ilyen velem is megtörtént már!!...gimista voltam, vendégek voltak nálunk édesanyám finom meggyes sütit sütött, letette a hokedlira, én meg az új világoszöld kosztümömben beleültem!
Először mindenki meglepődött, aztán jót vihogunk rajta azóta is, ha meggyes sütit sütünk!
Pihend ki a fáradalmaid, most ez a fő... a szíved úgyse engedi, hogy sokáig neheztelj rájuk. Ilyennek ismertelek meg a rövid ismeretségünk alatt.
Csodás anya vagy!
Látod? Még a "verselést" se pontosan idéztem...
Aztán a Zsóka olyan közel van, hogy még akkor is lehet fagy, ha a többin nem kímélt bennünket az időjárás.
Eeeez igen!!!! Óriási!
Gratulálok neki!
Megnézem a naplód is...
Igazad van, Katikám neked is.
Gratulálok az elért szép eredményhez Danikának!!!!
Margitkám, nálatok mindíg történik valami, jót mosolyogtam, mert eszembe jutott hajszálra ez történt nálunk, a nagypapám ült bele a süteménybe, s megjegyezte, milyen puha párnán ül...Édesanyám nem tudta, hogy sírjon, vagy nevessen...nagy hahóta lett a vége...
Nekem babázós napjaim vannak :)
Gyönyörű , csodás , édes pici -maszat.Imádom a karomban tartani , büfiztetni , csak nézni a kiságyban , ahogy alszik ............ ♥
most nyugostam meg úgy ahogy... egész de. főztem sok félét + csináltam egy gyönyörű tejfőlős piskóta tortát...én marha..félre tettem a székre...mert máshol nem volt hej amig a fiúk elmosogatnak, törölgetnek. itt őriztem őket, h béke legyen köztük... 1 percre beszaladtam a szóbába hát nem addig össze vesztek a nagy nyakon akarta vágni a kicsit az el ugrott és bele ült a tortába ami kiborult minden hova... Azt hittem meg üt a guta... na most büntetésből dolgoznak. szegények Annyira lelkesek, h öröm nézni hátha feloldom a büntit és netezhetnek + TV-hetnek....na talán..lehet, h megint megbocsátok..(mint rendesen)
Most + szereltem a férjemnek van cigi töltője és valami sz@r ment bele a spirálját elgörbítette..szétszedtem tettem bele új spirált...de nem az igazi... na most van elegem a jó népból..:(
Most délután kisütött a nap de kimenni sincs kedvem...+ semmihez sem... magányra vágyok ...:(
aszta de ügyes..:))
Gratulálok ..:)
Jó pihenést!!!
Gratulálok és további sok szép évet kívánok!