Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Írtam egy hosszú hszt, de elszállt minden, a gépet újra kellett indítani..
Nagyon, nagyon sajnálom, hogy sokan nem tudtok eljönni, de örülök, hogy több társunkat most személyesen is megismerhetem...9-en jöttök...Kaja, pia, jó idő lesz...
Már a találka lázában élek:-))
Sziasztok!
Ma hol esett, hol nem de azért jót fürödtek a gyerekek...:) + elmentünk "dagonyázni...ki mentünk a határba és a nagy sárba járkáltak. Hatalmas orditás, nevetés volt a hosszú úton..:)
No, de Ágikám!
Ha nem akarnék jönni, bolondítanám Margitot és Erzsit?
Bár most nem vagyok a helyzet magaslatán, de csak ki tudom szorítani ezt az utat.
Ha gond van akkor az csak annyi, hogy mostanában olyan furán fáradt vagyok, de ez sem lehet oka a távolmaradásomnak. :)
Most néztem az időjárás jelentőt... pont szombatra remek idő lesz.
Annyira sajnálom, hogy ennyien nem tudnak jönni.
Szia/Sziasztok!
Ágikám, lehet, hogy már késő, de esetleg nem tennétek el a találkozót egy másik időpontra?
Szép napot mindenkinek.
Hát látom nem igen maradtunk:( Eddigre akkor az
Inciék és MI?
Sziasztok...
Értettem, sajnálom, hogy lemondtátok az utat...
Julcsi, reménykedem..
Nekünk van postai vendégszoba sok helyen .Én is Postán dolgoztam a Papi most is ott van .
Sokat voltam Győrben , ott a Távkölési és Műszaki főiskola , két hétig ott voltam előkészítőn, és minden nyáron a középiskolai kézilabda döntő is két hét volt :))) Aztán elvittük a gyerekeket is , megmutattuk , hol járt Anya nyaranta - az Apukám már Győri lánynak hívott !
Ezért is vágyom annyira , egy picit nosztalgiáznék , meg persze Veletek is nagyon szeretnék talizni !!!
Tegnap még nem válaszolt a csoportvezető , aki a férjem fordáját csinálja ! - sajnos - de még van remény !
Az a " baj " - hogy szabadságolás van és akiknek üdülési tervük volt , azok előre lefoglalták a dátumokat , ami érthető - és nem nagyon van helyettes !
sajnos én sem tudok jönni,pedig már az útvonalat is kinéztem.apának közbe jött valami,úgy,hogy nincsen kire hagynom az apróságokat..érezzétek jól magatokat.....remélem még találkozunk....itt megint szakad az eső...
jó pihenést mindenkinek.
Julcsikám, BIZTOSAN nem lesz baj...
Kérem, akinek útvonal leírás kell, szóljon...Margitkám mos mi van???? Remélem jöttök..
Sziasztok !
Szép napot mindenkinek :)
Túl vagyok a CT.vizsgálaton ,még nincs eredmény.Kicsit döcögősen indult , mert magas volt a pulzusom - második nekifutásra , megcsinálták :))
Férjem , most jön éjszakából , remélem kapott válasz a szabival kapcsolatban . Nagyon szeretnék elmenni , talizni Veletek , ez lenne a nyaralásunk !!
Sziasztok!
Azért majd kérek szépen fényképeket és internetes közvetítést:)
Húúúúúúúú bonyolódik a dolog..:(
Nem igérek semmit...
meg volt az éves chet bulink.. minden évben a férjem chetes barátai itt találkoznak nálunk... nagyon jó volt..Nagyon elfáradtam... talán lesz 1-2 órás pihenésem...
Ja és szombat éjjel esett mi + az ubokák kint voltunk a sátorba ami beázott most attól félek, h ne hogy a kicsi megfázzon...
Neked is, Dórikám? :-)
Nem értem, akkor most mi van Margittal, s Bobimamával?