Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
ma palacsintát sütöttem...hát normális vagyok én?..:)
Olyan ingerült ma nálunk mindenki...olyan nagyon szeretnék elmenni egy csöppet egyedül! valahová... de a férjem nem viseli el ha nem lát mindig magakörül...ugye bennem van a hiba?..:(
Jó reggelt. Hát a tegnapi nap egy szenvedés volt a meleg miatt:(
Úgy látszik nekünk már se a hideg, se a meleg nem jó:(
Csináltam egy nagy adag limonádét, meg langyos zöldteát, és azzal egész jól elvoltam, persze a besötétített szobába:)
Gyerekek, vigyázzatok magatokra, nagyon meleg van...
Legyen szép , tartalmas napotok..
Sziasztok...
nagyon meleg lesz ma is ..tegnap cseresznyét, s meggyet magoztam...délután megint fára mászok...meg marad még holnapra is...
Vigyázzatok magatokra...
Meglásd hipp-hopp elröpül:)
Gyógyulást
Sziasztok!
Én is így teszek, kiülök a kertbe, hallgatom a rádiót, a madarakat, olvasok, pihenek, amíg eszembe nem jut valami, amit meg kellene csinálni....ilyesmi nem fordulhat elő, ha elmegy nyaralni az ember, de itthon is jó pihenni.
Legyen nagyon szép a vasárnapotok!
Jah, a nyaralás...hát kiülök a teraszra 1 jó könyvvel a kezemben, s addig akár percig nyugtom lesz, míg eszembe nem jut mit kell még csinálnom...tartalmas "nyaralás" :-))))
meg az unokák itt lesznek..
Sziasztok...Julcsikám, akkor már Úton van..jó pihenést...
Ma reggel fátyolfelhős volt az ég, kiszellőztettem, besötétítettem a szobánkat(egész nap odasüt a nap), megöntöztem a virágokat, bent,s kint...minnyá megyek, cseresznye fára mászok...létrán keresztül...muszáj leszedni, mert a rigókkal versenyzek...hiába mondom nekik, hogy a fa tetejéről szedjék, mert azt én nem érem el...mindíg körülöttem cserregnek...már most is...
Tegnap okosan délelőttre tették a tanévzárót..árnyék volt mindenütt...mindkér unokám kapott jutalmat, szerepeltek is...Tudjátok. ez egy tagiskola, 1-4.-ik osztályig van csak...de nagyon jó a tantestület, a verseny, ahol indulnak a gyerekek, mindíg érnek el helyezést...s egyre többen járnak ide. Rájöttek, hogy nem kell a városba hordani a kicsiket...
Flannám 5.-ikbe a falujukba levő suliba fog járni. Oda még Győrből is viszik a gyerekeket, most fő a fejük, h iskolabuszt kell beindítani, annyian vannak..tőlük 5 percre van az iskola..
Margitkám, az ilyen percekből tudunk töltekezni...amikor sok apró boldogság éri az embert..
Sziasztok!
Kellemes vasárnapot Nektek!
Tegnap Orosházán voltunk a húgom kisebbik fiának a ballagásán. Szép volt az ünnepség, jó volt , hogy az udvaron a fák alatt álltunk.Hazafele már meleg volt ,de lehúztuk az ablakokat, megálltunk fagyizni, este pedig szalonnát sütőttünk, paradicsom salátát csináltam hozzá, és lila hagymát tettünk a kenyérre! Három hétig úgysem eszem ilyet!!!
Tényleg : elbúcsúzom , vigyázzatok magatokra , aki nyaralni megy , annak jó pihenést kívánok.
Puszillak Benneteket,ha hazajövök ,hozok sok képet a Balatonról!
Sziasztok!
Bekukkantottam..:) másfél napot együtt töltöttünk a családunkal..:) el ballagot az unokám a legidősebb..:) aztán finomakat ettünk nagyot beszélgettünk, sokat nevettünk. Olyan gyönyörű napok voltak ezek..:)Na de vissza a minden napokhoz..:)
Sziótok...
Tegnap bejárati ajtó csere volt, meg piszok nagy por. Mire végeztem a takarítással, fürödtem volna, de nem volt gáz, mert markológép rendbe tette...mindíg történik valami..csütörtökön villanyoszlopot döntöttek ki, tegnap gázcső...ma? Talán víz...
Déleklőtt 9-kor lesz a lányunokáim évzárója. Remélem nem lesz még akkora hőség, mert nem birok állni...
Legyen szép napotok...hétvégétek...
Szép napot..
Tegnap cseresznyét szedtem a fáról, ma majd folytatom, de most a fürdőszobába vetem magam...
Nagyon meleg lesz, vigyázzatok magatokra..
Sziasztok!
Én is sok mindent csináltam ma. Pörögtem ezerrel....
sziasztok!
Ma annyit de annyit dolgoztam nagyon elfáradtam és még az ágyneműt is fel kel húzni...:)
jó hétvégét majd csak szombaton v. vasárnap leszek..:)
Vegyél lottót, hátha bejön!!!
Mert a négyzetcentiméter számít és nem a boldogság:(