Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
A múlt héten, nem voltam itt, mert ügyeletes voltam a lányomnál.Ha menni kell segítek és Attika sem marad egyedül
Most a másik mama van velük:))
Rendbe raktam a lakást, utol értem magam.
Kellemes , szép hetet kívánok Nektek!
Tegnap nem engedett ide a hoxára a net..:(
Na szóval megint egy csomót dolgoztak a nyaralón egyyszer csak elkészül már!
Ma nekem is vendégeim voltak.. a papcinak ma van a szülinapja..:) na én nem főztem ennyifélét csak ugy a sima vasárnapi kaját..:)
szomorú vagyok, h rossz idő jön.. nagyon értékelem, h keveset kel fűteni...:)
Szép napot...de legalább kedves vendégek voltak...
Hihetetlen, hogy engem mennyire meg tud nyugtatni a kertben való munka...jó volt hallgatni a madarakat, elbeszélgettem a kutyival...
Ma már nagyon borús az idő, de a szél már nem fúj...
Tegnap a fürdőben csempe leverés volt...
legyen pihenőnapotok a vasárnap:-)
Sziótok...köszi, Bárányka, én ezzel kezdem a napot...ez a rossz szokásaim egyike:-)
Süt a nap, de erős szelet mondanak ide....azért még ma kivetem magamat újra a kertbe. A jövő héten meg már venni fogok virágokat...
legyen szép, tartalmas 7végetek..
Kellemes hétvégét mindenkinek!:)
Kávé süti az asztalon!
Sziótok...
Tegnap én is egészségesen elfáradtam, kivetettem magam az előkertbe, ahol nagyon elszaporodott a borotyán....közben beszélgettem a kutyával...a párom meg az öreg harcost(kocsi) takarította, javítgatta.....ma is megyek a kertbe,mert van mit csinálni. Olyan jó, hogy süt a nap, de a szél nem hiányzik...Délután előadásra megyek...előtte az unokáim jönnek...szóval jó napom lesz:-)
az nagyon jó..:)
Ma olyan jó napom volt! Nagyot cscarogtam EGYEDÜL nem kellett senkihez alkalmazkodnom. Semmi különöset nem vettem de olyan jó volt ebbe a csodás időben csak úgy mászkálni..:)
Sziasztok!
Csodálatos napunk van:)
Sziasztok!
Na még csak az kéne.. Ő érte van a lakás! még ez is kegy, h odáig kimegy..na mindegy ez már igy marad úgy látom...)
Ma nagyon bánatos, szél fúta időre ébredtünk..:( nagyon útálom a szelet na de kivagyok én, h meg mondjam milyen idő legyen? nemigaz? Ma itt koptatom a széket pedig olyan csavaroghatnékom van na de majd holnap!! ha minden jól megy útra kelek kicsit!
Nektek mivel telik a napjaitok?
Évikém hova merre tervezitek a nyarat?
Tényleg ügyes vagy:) Én számüztem magam a lakásból, az erkélyen dohányzok, még minusz 20 fokban is, ugyanis ki nem állhatom a dohányfüstöt.
A papának is kéne építeni valami bagozó helyet a lakáson kívül:)
ó szegényke..:( remélem hamarosan meg gyógyúl..:)
Ágikám nálunk meg csak a sárgabarack fa virít..:) gyönyörűek..:) csak nagyon féltem őket..
Ma kimeszeltem az előszobát ahol a férjem dohányzik... jaj Istenem minden ragad a nikotintól.. de olyan ügyike voltam mert felfedeztem, h a hideg zsíroldó nagyon szépen lemarja az ajtóról szekrényről a nikotin lerakást.. most olyan szép minden..:)jól el fáradtam, de ennek legalább látszata van nem úgy mint a mindennapi takarításnak...