Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szia!
Évikém mi ez a sok mosás?.. gondolod nagyon bele jöttél küldök én is mosni valót...D
Katikám nekem ez jutott..:D
Jött a póstás hozott egy ajánlott levelet. Nem jó hírt..:(
Mondom a póstásnak annyi leveled van és csak egyet hoztál nekem?! Mondta na jó ad még egyet és megkaptam a telefonszámlát is.. na engem ilyen örömök érnek...
Na de holnap megyek a fiamékhoz..feltöltődöm unokával...már kész a sütik amit viszek nekik...és minden szép lesz.
Sziasztok!
Lúdanyó, gyanús vagy nekem ezzel a sok keféléssel:) (bocsi)
öröm olvasni ennyi dolgos emberről..:)
nekem csak a kefélés marad...:( annyi gomba van a fákon...:(
Sziasztok!
Én is ágytakarót mosok ebben a gyönyörű időben
Szép reggelt mindenkinek.
Nálunk gyönyörű napsütéses idő van.
még van két almafám metszeni aztán KÉSZ,,a metszés.
Kaptam 30 db tulipán hagymát,mit gondoltok,nyílik még az idén??most ültetem el....
További szép,és hasznosan eltöltött napot mindenkinek !!!
Sziasztok!
Én is próbálok kertészkedni, de a gerincsérvem, nem rajong érte. Mind1, lassan de biztosan haladok:)
Én még a kertben lennék, de a derekam megáljt parancsolt. Úgy járok, mint aki karót nyert. Igaz, egész délelőtt dolgozta, de még bőven maradt. Reggel fodrásznál is voltam...
Legyen szép délután mindenkinek...
Ja, és a legfontosabb, sokan, sokszor küldtetek jeleket nekem, de én nem vissza, bocsika ezért. Jólesik, ..
szia barátosném..:)
Ma jót mászkáltunk a telkem + a sogoroméknál..bűn bent lenni..:)
Jó volna ha maradna a szép idő..:)mi bizakodunk már vissza kötötték a vizet a nyaralóba nem lesz fagy az biztos..:)
Nagyon jól sikerült, köszönöm szépen...
igaz,hogy egy színű lett ,de meg vagyok vele elégedve....
Szép jó napot mindenkinek.
hát ide tévedtem
Üdvözlök mindenkit ,régieket,és újakat egyaránt.kicsit vissza olvastam látom mindenkivel történik valami.Ha nem baj,ezután sűrűbben látogatlak benneteket..
Sziótok..
Tegnap ástam, a veteményesemnek csináltam helyet.Ma ültetek, kapálok, s kihuzogatom a sok selyamakác aprólékot...
Csak az volt a baj, hogy buta szél fújt...most már 7 ágra süt a nap, remélem így marad, mert Botond unokám fog segíteni most az ültetésben...
Igen, én is hallottam, hogy erős kefével kell leszedni a gombákat..
Legyen szép napotok..
Sziasztok!
Gyönyörű napsütés volt:)
új hét új remények..:)
Meseszép idő volt.. jót keféltem a fákon..:)olyan ronda sárga gomba nőt rá azt mondták drótkeféljem le hát jól el fáradtam..:)
Sziótok. Az az igazság, hogy a kokárdát én sem vettem fel, pedig szépet horgoltam a családnak. Miért? Hát éppen a politika miatt. Mióta kisajátították maguknak ezt a nemzeti "dolgot", azóta nem hordom. Persze, a 70-es, 80-as években igen...
Volt, hogy a kocsi antennájára raktuk a szalagot, s majdnem letörték...azt hitték fideszes jelkép...na ne...
De a gyereke hordják, mármint az unokák. Nekik elmagyaráztuk a jelentőségét, meg a politikáról is beszéltünk...hát ennyi...
Nemcsak a nagyfiad morog. :( Portáltársunk véleménye: