Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Jó reggelt!
Én még a számban érzem annak az igazi parizernek az ízét, amit gyerekkoromban lehetett kapni. Mostanában már nem is veszek, rengeteg féle van, de szinte ehetetlenek.
Esős időnk lesz ma. Legyen szép napotok!
Az olcso Parizsirol jut eszembe, de sokat kirantott belole gyerekkoromban szegeny Edesanyam... segitettem neki a liszben, tojasban, prezliben megforgatni,(persze csupa kulimajszosak voltak a kezeim, de nem banta, zsortolodott egy kicsit, ugy ahogy csak a szereto Edesanyak tudnak... es "azonnal menj kezetmosni"-val el volt intezve...) de O tette bele a forro zsirba..
Paradicsom szosz melle az volt a mellevalo...
[de szivesen ennem akar minden nap is csak Vele lehetnek, csak egy orat is.] Isten nyugtassa.
Nem egyszer en is jartam ugy!
Ez a mereg, nem a Cian!
De veszunk egy mely lelegzetet, es ujra irjuk...
:DDD
Jó reggelt :)
Lúdanyó BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :)
Szia/Sziasztok!
Megnéztem, bemásoltam a naplómba. Kíváncsi vagyok én is a véleményedre. Az említett ezüstpapír milyen? Talán az alufóliára gondoltak?
Kellemes délutánt Mindenkinek!
ügyes vagy Évikém..:)
Nálunk a gyerekek annyira szeretik azt az ólcsó párizsit..:) tudom minden vackot bele tesznek..de..:(
Ma mese szép idő van..:)az uram megmetszette a fákat..:) várjuk a tavaszt..:)
Jó reggelt. Itt most szép idő van. El is megyek a boltba és a piacra.
Találtam házi parizer receptet azt akarom megcsinálni.
Itt a recept:
nálunk épp most kisütött picikét a nap de a szél fuj...fújjjjjjjj..
Ma levágattam a hajam már a derekamig ért.. most megújuláson vagyok..:)Azuramnak nagyon tetszik..:)
Lehet, hogy ezt a mai pocsék időt érezted?
Nálunk fúj a szél, esik; ritka randa idő van.
Sziótok. Azért jó időnként összejönni egy kis beszélgetésre ugye? Margitkám nálatok meg állandóan pezseg az élet. Nálunk is. 5 unoka közül 3 minden nap itt van nálunk, úgyhogy én is örülök a zajnak. Botondom egyedül olyan hangzavart csinál, h ihaj. Jó nézni, milyen önfeledten tudnak játszani.
Most itt esik az eső.De a tavasz már ugrásra készen áll.