Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szép napot!
Na ma is milyen az idő..:( kiváncsi leszek milyen termés lesz a végén..mondjuk unom már én is a sok gyümölcs eltevést és nem is fogy úgy ahogy én gondolom..:)
Úgy látom, nálam is okozott károkat a gyümölcsfákon a fagy. Mondjuk a korai cseresznye esetében nem is nagyon bánom. :)
Évtizedek óta nyafogok, hogy túlontúl sok a gyümölcs. Idén talán más lesz a helyzet.
Szép napot!
Ma szomoruan vettem észre, h a két körte fánkból csak az egyiken van körte..:( a másik elfagyott..:(
Ma lecserélték a gázórát azt mondták 10 évente cserélik de én egészen biztos vagyok, h az előzöt nem 10 éve tették fel..vagy ilyen feledékeny lennék?...:O
Sziasztok!
Hát ez az idő... tiszta április..:)
ma szép csendes napom van..:)
Szép jó reggelt. na látod, most már csak vigyázni kell a fogaidra.
Itt elállt a szél, s csendesen esni kezdett az eső. A piacra akartam menni virágpalántáért, de elhlasztom. Legyen szép napotok.Tudjátok, olyan lesz, amilyenné ti teszitek.
he he..:D
Ma végre bejutottam a fogdokihoz olyan szépen lecsiszolta azt a részt ami törte az inyem..már tudtam vele enni.. most svédcseppel öblögetem a gyuladt inyt.. remélem már nem kinoz meg töttet...
Aztán ma még hivatalos emberek is jártak nálunk...kötelezőbe.. de nagyon kedves emberek voltak..:)
Na, ez a fogsor örök téma lesz. A múlt héten csütörtökön kitört a műfogsoromból 1 fog. Délután vittem technikushoz, hamar meglett(7ezer ft)
Én szerencsés vagyok, mert hamar megszoktam a műfogsort. Lelketlen a dokid, ha fáj, sebes, akkor inkább pihentetni kell, had gyógyuljon a fogínyed, s azután visszamenni hozzá. Hidd el, tudnak rajt segíteni. De a sort mindenképpen ki kell várni. Szánj rá időt.
Évikém, még megvan a selyem akác, most kéne elültetni. De szólj ha nem kell, mert akkor elrendezem a sorsát.
Legyen szép napotok. Itt süt, de buta szél fúj.
:) ez is egy megoldás :)
Miért nem raktad le a 11. helyre a fogsorod és órák múlva visszamentél volna
Szép napot!
ma vissza mentem a dokihoz 10-en voltak a váróban...:( na azzal a lendülettel el is jöttem... hordom a régit.. egyszer majd csak be jutok hozzá..
Kisütött a nap..:) azért jó dolog is történik... a lánykám időben hazajött !! l-ször ebbe a tanévben..:)
Dugd a doki szájába, hordja Ő. Nem vagy Te már kisgyerek, hogy ne tudd eldönteni, hogy fáj-e,
Csatlakozom a kérésedhez a Jó Isten felé
hát azt mondta a doki hordjam ha fáj is mert külömben nem szokom meg...de holnap vissza megyek hozzá..
ma megálldotta a pap az új vetést... és én ilyenkor tényleg nagyon kérem a jó Istent, h vigyázzon a termésre mert ez tényleg legfőképpen tőle függ..:)
most is milyen idő van..:(
Szép estét!
Igen csak a szakmunkás iskolákban akarják mérsékelni a földrajz oktatást..ami nem is lenne baj... sokkal több hangsúlyt kéne fektetni a szakmai oktatásra..nálunk itt Kalocsak környékén csak 10-15 szakmát okktatnak és ez nagyon nagy körzet.. pékekből + varrónőkből dunát lehet már rekeszteni de pl gázszerelőt nagyon messze oktatnak csak..
Na mindegy öröm ért született 7 kiskacsánk.. :)
A gond viszont nagyon fáj az inyem az új fogamtól alig tudok enni..lassan ez a fog csak ünnepi lesz.. mert csak akkor tudom használni..:(
Bocsi, entert nyomtam.
Szóval, vigyázzatok magatokra, szép estét, jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!
Nem mindenhol akarják megszüntetni a földrajzot, csak a szakmunkásképzőben. Sajnálom, hogy nincs nagyobb össznépi összefogás a tüntetésre.
Ma én is láttam az unokáimat, mert csak annyit foglalkoznak velünk, amíg köszönnek. A számítógép fontosabb, mint a mama és a papa.
az a lényeg, hogy szép lettél a fogaddal.
Amennyiben a tanárok nyernek, nem lesz tanár hiány.
Itt már rég nem a fizetésükről van szó, hanem a tantárgy amit tanítanak nem valós.
Most valahol azt olvastam, hogy meg akarják szüntetni államilag a földrajz oktatást.
Tegnap nálunk is csak 3 óra volt megtartva.. utánna mehetett az ökörködés... tudjátuk én nem értek egyet ezzel a sztrájka.. na mindegy az az én egyéni problémám.. :) de nálunk olyan tanár hiány van, h állandó a helyettesítés.. és akkor most ilyeneket találnak ki..:(
Amúgy szép az élet..:) kész a fogam töri az inyem rendesen mehetek holnap vissza..:( de nagyon jól áll..:)