Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szasztok!
Szóval erősen szenvedek de azért mindent meg kel csinálni..:)ma mostam 2 adagot minden gyönyörün beszáradt..:) sütöttem az unokának túros sütit az ő lisztjükből..(annyira rosszaz abból sütni de ez egész jól sikerült...)
Sziótok. Hiába, ez az idő már csak ilyen, mindenféle nyavaja előjön.Gyógyulást!
Ma punnyadtunk....reggel a párom még elfurikázott mindkét lányomhoz, a kajákat vitte nekik, mert mi ketten nem tudjuk elfogyasztani.
Kicsit magam alatt vagyok megint, mert csupa rossz hírt hallottam.
Mindenesetre vigyázzatok magatokra.
Sziasztok!
Ma jöttek az idősebb fiamék jó nagy vendégséget csaptam nagyon elfáradtam de mindenki meg volt elégedve..:)
Tegnap este rámtőrt a takony kór..:( vagy elkaptam a neveltfiamtól mert ő is tiszta takony volt vagy megfáztam..:( végül is mindegy nagyon szarul vagyok..:(
iTT maradt a kissebbik unokám a többiek haza mentek..ugy, h van nagy öröm..:)
Annyira szörnyű az idősebbik unokám ahogy meg jöttek rá 1 órára neki áll tüsszögni de csak itt nálunk..:( nem tudom mit csinájak..:(
Sziasztok!
Tegnap rommá dolgoztam magam...:O ) a ynelvem lógott estére.. álunk ez a karácsony...képzeljétek vettem a menyecskémnek finom teákat ilyen dísz dobozba és egy olyan szobába tároltam az ajándékokat amit nem használunk... és megrágra az egér a teás donozt + az egyik filtert .. most hogy adjam oda? ugyan befoltoztam + a rágottat kidobtam de még is majdnem sirtam..:(
na de de ma jó napom volt..:) úri nő voltam..:) vendégségben jártunk.. és ENGEM szolgálta ki..:) na ilyen nagyon ritkán van..:)
Áldott békés karácsonyt nektek..:)
Évikém, boldog névnapot kívánok!
És szeretettel teli ünnepeket! Persze ez folytatódjon tovább!
Kívánok mindenkinek békés boldog, egészséges ünnepet!
Puszi Inci
Sziasztok!
ma csak ebédet főztem zöldbab levest + vargabélest...jut holnapra is.. este + halászlé+ rántott hal..:)nagyon győzködöm magam, h egy kis zserbót süssek még..:)
Sziasztok!
Tegnap nagyszabásu karácsonyi ünnepségen voltunk a fentartónknál...na volt ott minden valahogy ilyen akánaán..:O)
Ma gépkekszet sütöttem nem olyan lett amilyennek szerettem volna...O(
Sziótok. Nekem is tele van a t...m a betegségekkel, folyamatosan beteg valaki. Egyik meggyógyul, a másik lebetegszik.
Annak örülök, hogy hideg van, mert elpusztítja a károkozókat.
Ma szemrevételezem a terítőimet,kiválasztom , s kivasalom.Eddig mindíg vasalva tettem el, de felesleges munkát nem akarok, mert mindíg újra kellett vasalni. Holnap beiglit sütöm. Ma a párom halazik...
Jó munkát, a betegek gyógyuljanak!