Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Erre nincs válasz. Egyszerüen nem tud elenállni.
most egy derebig megint nem csinálja.
Ja egyébként szép jó reggelt nektek. Legyen szép a napotok!!!
Hiányoztál. Remélem a férjed jobban van.
Milyen eszemet dolgot csinált az a drága kicsi?
Gondolod?
Akkor ki viszi az ágyba az anyósomnak a reggelit?
Majd pihenek itthon.
Ott csak őt fogom körbeugrálni, mert nagyon-nagyon megérdemli:)
Van kettő sajátom és három neveltke. Meg három unoka. A férj most jobban van de majd éjjel is legyen jóbban nagyon féltem ojan néha mint a gyerek.
Én is a tieidet. köszi. Küldöm tovább lelkesen.
"Részvétem"! amikor egy férfi beteg.....jobbulást kívánok, és sok türelmet!
A kicsi a sajátod, vagy neveltke, mindegyis, mit csinált már megint!
Megkaptam a emailjeidet, köszi!
Van egy nős fiam. Nyugdíjasan és 62 évesen, egy 15 éves és egy 18 éves leányzó nagyija vagyok. Egyedül élek, így mikor beszélgetésre vágyom, megkeresem nettet és a jó barátokkal ismerősökkel beszélgetek.
Elnézést, ha nem vettem volna észre az eddigi kérdésedet.
Szép jó napot kedveseim remélem hiányoztam nektek?? Mert ti nagyon nekem!!!
Remélem mindenki jól van? A férjem megbetegedett nagyon lázas volt az éjjel. Persze orvoshoz ugy sem megy el. A kicsinek meg elment az esze. Ez az elmult nap eseménye ha érdekel! Veletek mi van?♥
Sziasztok "takarítóbrigád"! Dehogynem lesz poros a lakás, szinte naponta lehet törölgetni, porszívózni.
Lehet, hogy korán csináltuk meg a húsvéti nagytakarítást?
Mindenkinek nagyon jó pihenést és szép estét.
Remélem nem haragszotok meg, ha szaporítom a létszámot és olykor beállok közétek beszélgetni.
Szerintm azért, mert el akarod odázni a festést:):)
Most, hog így ragyog minden, kár összekoszítani.
Bárcsak már én tartanék itt.
Mennél többet rakodok annál több jön elő. Pedig már a kukák az én cuccaimmal vannak tele:)
Azért, mert így tanultuk, hogy a természet megújulásával a szűkebb környezetünket is meg kell újítani, felfrissíteni!
Ma már , azért pihenj sokat, vagy tornász egy nagyot, az jót tesz az izomláznak!
Szép, napos, boldog reggel nektek.
Ez ám a jó takarítós nap!.
Tegnap jött rám, fölfordítottam az egész lakást, suvikszoltam, fertőtlenítettem (csempéket, előkészítő pultot, stb). Porszívózás, törölgetés, parkett törlés. Teljesen extázisba estem a takarítástól, ilyen is régen volt. Most aztán ragyog minden, minta "Salamon t.....-e" Tehát kész a húsvéti nagytakarítás. Nagyn elfáradtam tegnap, a karjaimban, fenekemben, combomban még most is izolázam van. Ja és csillár mosogatás is volt. Az ablakok, függönymosás már meg volt. Egyébként is mi a fenének takarítottam ekkorát, amikor lakásfestés van betervezve hamarosan.
Ma nálam is nagyüzem lesz (persze negyede a tiednek, de akkor is nagy:)
Mosás és további takarítás