Osztálykirándulás lesz, de mindenki veszekedik, mert egyre rosszabb helyeket mondanak. Fürdés kilőve... Más programot tudnátok ajánlani? (beszélgetés)
10. Pumi:)
2011. máj. 5. 13:55
Hát mondta hogy ránk bízza.. de hát így nem lehet... mert veszekedések lesznek... Valami jó kis helyre kéne elmenni ahol jó programok vannak..
9. pritta (válaszként erre: 8. - Pumi:))
2011. máj. 5. 13:52
az elég gáz, ha ő nem tartja össze az osztály el se kéne menni.
atya ég mik történhetnek ha ő nem figyel...
( volt sajna részem több ofőben aki lerészgedett kirándulás alatt és itatta tanítványait-nah ilyennel nem utaznék sehova, vagy aki a diákok helyett a másik tanárral flörtölt egész idő alatt...)
8. Pumi:)
2011. máj. 5. 13:50
AZ ofő magasról lesz*rja azt mondta hogy nem szól bele..:S
7. pritta
2011. máj. 5. 13:44
osztályfőnök nem vesz részt a döntéshozatalban?
mert szerintem nem nektek kéne vitatkozni, neki kéne felhozni max 3 ötletet és dönteni. akinek nem tetszik az meg otthon marad.
felnőtt kell ide
6. Pumi:)
2011. máj. 5. 13:43
hát fu pontosan nem tudtom de 100 ezer felett van az osztálypénz. 1-2 naposat..
5. frutty
2011. máj. 5. 13:41
igen!vannak suép kirándulóhelyek pesten!
pld,budakeszi,17évessen el kell dönteni mennyi pénzetek van?és mire elég?
4. cel
2011. máj. 5. 13:41
Nehéz megegyezni, ez már csak így van, ha egynél többen vesznek részt a döntésben. Hogy teljesen igazságos legyen, a javaslatokat tegyétek kalapba és egy vad idegennel húzassátok ki a "nyerő" úti célt:)
3. pritta
2011. máj. 5. 13:39
hány naposat akartok? mekkora aköltségvetés?
2. vikucka
2011. máj. 5. 13:39
sehova. Maradjatok otthon és nézzétek egymást az osztályban. Ha ilyen buták a sulitársaid, hogy ezen veszekednek, akkor kb. ezt is érdemlik. A másik, hogy név nélkül szavazni és amire a legtöbben szavaztatok, akkor oda menni. Ha valaki nem akar elmenni, akkor mehet suliba, vagy szemetet szedni, vagy valami.
1. Pumi:)
2011. máj. 5. 13:37
Amúgy 17 évesek vagyunk! Köszönöm a válaszokat.!
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki a számítógépre egy jó takarító programot ajánlani?
- Ha a férjem nevére igényelném a taj kártyát, akkor az ő taj kártyájával nem lehet igényelni lombik programot (nekem)?
- Telepítettem a Skype programot, én mindenkit hallok csak a többiek engem nem. Vajon miért van ez, amikor nincs elnémítva semmi?