Őszinte barátság..... (beszélgetés)
bocsi,de én azt a piros fonalas dolgot sem értettem:) nekem van tükröm több is.sőt saját szellemink is vannak(tényleg!),de én nem félek tőlük.Esküszöm én a földönkívüliektől remegek csak!sosem akarok látni egyet sem!!!!!
Zsani és Klaudia? Puszi nektek,ha lekrülnénk egymást!
hűűűűűűű,mire ideérek mindenki csicsikál? miért nincs bölcsességed(fogad) ? nem is volt? de ma én sem érek rá,megyek megpróbálom előtúrni a fogászati papírjaimat.a gáz az ,hogy ha nem azt mondom,hogy nagyon fáj,akkor csak 1 hónap múlva fogadnak.szóval nekem most iszonyatosan fog fájni a fogam(remélem nem !!!!)bár lehet várnom kell így is.
pusz csajok megyek aludni! jó éjszakát! :)))))DDDDD
ezt mindenkitől kérdezem :)
az elején van egy tükör,szerinted ha a szobabejárati ajtóval szemben van gáz?
mindenhol az ő cuccai vannak,már nem is fér....holnap pakolhatok,variálhatok :)))) és ti?
Na, az tényleg jó. Pláne, hogy nem is gondolná az ember, hogy ekkora apróságnak mennyi cucca van...és mégis. :D
tudom hogy neked nagyon tetszik a kanapénk de ha elviszik akkor már kinéztem egy zöldet....olyan jól néz ki...
ja...már messziről kiszurtam...részemről tök jó volt minden ...:))))))))))9
azt ki kell húzatni mielőbb....nekem nincs ilyenem :) ne halogasd...mert ha el kezd fájni.... :(
tök jól,vettünk a mira szobájába szekrényt,végre tudok normálisan pakolni,apa elment dolgozni...... :))))))
helló.én is itt vagyok.hát most jöttem rá,hogy van egy rossz fogam:(, a bölcsesség fogam.nem tudom mióta ,de elég ramaty állapotban van.mivel ránőtt az innyem a felére így nem is vettem észre.lehet ezért ízzadok szét egy éjszaka alatt minimum 4 ruhát.:(
Ja, de legalább látszik, hogy senki se akar besavanyodni a gép elé...:))
mi megjöttünk a játszóról is. látom pangás van egész nap.
Sziasztok!
Tegnap olyan kis családos napunk volt, meg kicsit megfázott Évike. De szerencsére nem vészes.
Hallom, találkozott Dia és Betty. :) Örülök, hogy minden jól ment: :) Így utólag boldog névnapot kívánok én is Klaudiának.
Klaudia: amiről a múltkor beszéltünk, ezt az egyetemes témát...nem felejtettem el, csak válaszra várok. Egyszerűen hihetetlen, hogy már nem is tudom hanyadik személyt faggatom, akinek ezt tudnia kéne...de nem tudja...:P De nem adjuk fel. ;)
Sziasztok!
Itt nálunk ma van a legjobb idő! Rendesen meleg van.
Úgyhogy játszás, kerti bútor összeállítás....Tudom h holnapra már rossz időt mond, de hátha megijed az esőfelhő, és elhúz felőlünk :))
Jó reggelt!
Hát sajnos itt sem süt a napocska...pedig biztos javítana a kedvemen!:s
jó reggelt! látom még mindenki alszik vagy családozik. szép napot!itt kicsit be vanborúlva.
Sziasztok! Tudom itt a 9 óra a határ, de most sikeredik csak beköszönnöm.
Hát igen, ma az uccsó este, holnap megyünk haza és letelik a jó világ :D
Zsanett: Artúr tényleg apukája?? Nekem olyan nehéz, mert annyi ismerős vonás van benne a család különböző tagjaiból... Igazából lehet egy kívülálló jobban látja, mert nem fűz hozzá más ismerős arcot.
Nos megyek megetetem Artúrt és remélem utána jól bealszik. Szóval jó éjt MINDENKINEK!! Vagy jó reggelt, mert ezt akkor olvassátok?
:) azé ne gonold,hogy sokat evett belölle.szereti a pizzát ,mint az apja és kész :))))
én sem vagyok túl nagy emberbarát.És én sem bratyiztam még neten soha.nekem a net eleve azért lett,mert a párom elment írországba és ezen tartottuk szinte minden nap a kapcsolatot.Távkapcs a gmailon. :)
Első randi :DDDDDDD
Jó éjt! Ja, a képen Zelikének volt étvágya!
picit furi volt,de igen picit olyan is volt,mert azért legalább 2 hónapja ismerjük egymást innen a hoxáról.:)
Amúgy olyan volt személyesen, mintha már régóta ismernétek egymást?
Mert én még nem barátkoztam így soha...Amúgy sem vagyok az a bratyizós típus
neked is jó éjszakát. akkor én is megyek!Kaludiának és Ildinek is jó Éjszakát!
hát igen.mi is bánjuk,hogy te olyan távol vagy tőlünk.:(
Jó éjt Nektek!
Lassan én is lépek....
További ajánlott fórumok: