Őszinte barátság..... (beszélgetés)
Szia Klaudia!
De rég beszélgettem Veled. Akkor minden ok a sulival. gyerkőc? Eszik, iszik, alszik, cseperedik?????
Kész az ebben a félévben beadandók közül az első házidogám :D
most küldöm a tanbának
Látom Dia ezt a kire hasonlít a gyerkőc dolgot az adatlapodon.
Honnan lehet ezt leszedni és megcsinálni hogy kell?
Ez most azt jelenti hogy rád hasonlít a lányod, ugye? Ez konkrétan összehasonlítja valami szisztéma alapján a képeket, vagy csak úgy ír valamit?
Én nem tudom hogy szerettem e homokozni, de most utálom nagyon. De hozzá kell szoknom.
Amúgy a csúszdát élvezi még, felraktam és a közepétől lecsúszott. Ilyen kis csúzdát kéne venni ami neki való, de ma néztem a tescoban 10 ezer! Kicsit sokallom
Ma a játszón ádáz csata folyt a lapátért :DDD
Volt vagy 5 db, de mindenkinek a piros kellett.
Belapátolta a dömperbe a homokot, és tolta négykézláb, de nem mászva, hanem egyenes térddel lehajolva. Édes volt ahogy csetlett-botlott :DD
Amúgy szeret így menni "üresbe" is. Mindíg mondjuk neki hogy talicska, és elkezd így menni :DDD
Mi (vagyis apa) kb 1,5 m x 1,5 -es négyzetet csináltunk.
Két sorban van körbe kör fából megcsinálva a szegélye, négy sarkán ülőke, háromszög alakban.
A földet még kiásta vagy 15 centi mélyen, és ebbe jön majd valamikor a sárga homok, amiből majd jó nagy várat is lehet építen. És ez örökös. Mint a nyomorúság :DDDD
Jól jártál vele, jó áron.
Én 8 ezerért vettem újonnan tavaly, de már nem tudjuk használni, mert a lábtartóba már nem fér be lába, pedálozni meg még nem tud, éppen csak csisszesen éri el.
Ha ezt tudom, akkor olyant veszek aminek nem telitalpú a lábtartója, hanem csak két pedálszerű tartó, ami ugye nem forog.
Látszik hogy még nem volt gyerekem....Basszus tényleg mennyivel könnyebb már a másodikkal ennyi tapasztalat birtokában...nemde dalária?
Hali!
Jelet nekem küldj kedves :DDD
A homokozó még mindíg csont üres luk, mert már hozna a párom a melóhelyről cuccot bele, de most bedöglött a platós kocsijuk.
Áh, nem is mi lennénk ha valami menne simán....
Most meg állandóan futni kell utána, mert nem hajlandó megállni előtte, bele akar menni a lukba.
De ma voltunk játszón, sokat pajtizott, meg hegyet másztunk :DDD