Orrplasztika - Dr. Kárász Tamás (beszélgetés)
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekelne egy árlista, illetve, hogy egy konzultació mennyibe kerülne. Valaki esetleg meg tudná írni? Előre is köszönöm!🤗
Kedves Keki70,
Nekem is eltudnád küldeni az árlistát? ( orrplasztika )
Köszönöm előre is!
Kedves Keki70!
Nekem is át tudnád küldeni az árlistát?
Elsősorban az orrplasztika érdekelne.
Köszönöm szépen előre is!😚
Kedves Keki70!
Amennyiben lehetséges, elkérhetném én is az árlistát?😊
Szia Anna!
Ha megkaptad az árlistát, megnézhetném?
Előre is köszönettel
E.
Sziasztok!
Nekem most lesz a műtétem febr. Végén.
Nekem a konzultáción azt mondta hogy 1.100.000-1.600.000ig terjed az ára.
Ez nehézségtől/igénytől függ.:)
Sziasztok! Esetleg nekem is át tudnátok küldeni az aktuális árlistát Dr Kárászhoz? (Főleg az orr plasztika érdekelne)
Előre is nagyon köszönöm :)
Sziasztok,
Légyszi vkit megkérhetek arra, hogy a dr Käräsz Tamäs årlistät ätküldi
Köszönöm szépen 🙏☺️
Sziasztok! Ha valaki lenne olyan kedves elküldené Dr. Kárász árlistáját?
Köszönöm előre is ☺️
Sziasztok!
Én is orrműtéten gondolkozom :) Valaki el tudná küldeni nekem is Kárász doktor úr árait?
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok!😊
Kérhetek èn is egy aktuális árlistát Kárász Doktor úrhoz?
Vélemény: Kárász vagy Varga Klára??
Köszönöm🙂
Sziasztok!
Uj vagyok a csoportban
Valaki meg tudna nekem mondani,hogy Dr.Kárász Tamasnál mennyi most egy ortmütet?En csak az orrcsúcsot szeretnem megmütettni!
Köszönöm
Szia! :-)
A műtét nem fájt,aludtam alatta,mire felébredtem,majdnem le is folyt az infúzió,amiben természetesen van fájdalomcsillapító.Utána már semmilyen fájdalomcsillapításra nem volt szükségem.
Az altatásnál megkapod vénásan az altatószert,eltelik 5 mp és már alszol is.Amikor felébresztenek a műtőben,akkor olyan érzése van az embernek,mintha csak pár percet aludt volna,pedig közben elkészült az orra.
Felépülés:nálam gyorsan ment,de ez egyénfüggő,nincs két egyforma eset.
A felépülés során húzódhat,zsibbadhat,feszülhet az orr,főleg az orrcsúcsnál van jelen a keménység érzés.A csontos rész gyógyul gyorsabban,ezt követi a porcos orrcsúcs.
Gipszlevétel után elkezdődik az apad-duzzad játék,egy is a gyógyulási folyamat része,de azért azzal számolni kell,hogy az orr ebben a folyamatban,amit átlag egy évvel számolhatunk,tartogat meglepetéseket.Valahogy mindig jelzi,hogy nagy beavatkozáson esett át és türelem kell a gyógyulásához.
Itt többen vagyunk,várunk szeretettel :-)
Sziasztok!!
Valaki legyen olyan kedves és küldje el nekem Kárász Tamás aktuális árlistáját, orrplasztika érdekelne!☺️
Nagyon megköszönném.
Szia! El tudnád kérlek nekem is küldeni az árlistát?☺️ Orrplasztikát és orrsöveny korrekciót szeretnék.
Köszönöm!😊
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Dr. Kárász Tamásnál mennyibe kerül az orrplasztika?
- Dr Kárász orrplasztika
- Dr. Kárász Tamásról mi a véleményetek?