Oroszlánok csevegjünk...... (beszélgetés)
Oroszlány létedre mit csinálsz?
Tényleg ki mivel foglalkozik?
Remélem mindenkinek bejön a szerencse:)
Szép napot!:)
vegyek lottót?
nem hiszem, hogy az nagy szerencse, ha az ember ölébe hull hirtelen több száz millió forint, amekkora szerencse, akkora átok is....egy jó munkahely, az életcélok viszik előre az embert, gazdagnak születni kell, de vannak más szerencsék is....hétvégén utazom, remélem minden rendben lesz, nekem már az is nagy szerencse a magyar utakon...
Kivancsi leszek az oriasi szerencsere!
Tegnap idoben ugrottam el, mert egy nagy sebesseggel az utcaba kanyarodo auto majdnem telibe talalt. Hat en mar ezt is szerencsenek velem, hogy meghallottam hogy jon! A faluban nagy zene-bona volt, a szel is hozta a hangot ami a hazak falarol kulonbozo idoben meg vissza is 'csengett' (duborgott)..
Nekem egyre tobbet az az erzesem, hogy az emberek mar semmivel es senkivel nem torodnek. Ha nekik jo.. akkor a tobbi nem szamit.
2011. augusztus 29. – szeptember 05.
Kedves Oroszlán!
Ha párkapcsolatban élsz, akkor ezen a héten vannak tabutémák, amiket egyáltalán ne hozz fel. Ugyan nagyon piszkálja a „csőrödet”, hogy legalább elejts ez ügyben egy-két mondatot, szurkálj és piszkálj, hiszen megérdemli, de ne tedd, mert lehet, hogy fogja a cuccát és elmegy. De az is lehet, hogy marad, ám nem lesz benne sok köszönet. A szórakozásokból még vedd ki a részed, ameddig tudod, mert rövidesen kezdődik a kötelességek teljesítésének ideje. A hét végén óriási szerencséd lesz!
A mai..
Kedves Oroszlán!
Több időt szeretnél a szerelmeddel tölteni, és erre ma minden lehetőséged meg is van. Hívd fel, és szervezzetek egy spontán programot, hidd el, ő nagyon is örülni fog ennek a lehetőségnek. A legjobb az lenne, ha vacsorázni mennétek a kedvenc éttermetekben, mert ma mindketten haspókok vagytok.