Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Önzőnek tartom, aki egy rohamosan pusztuló, túlnépesedett... fórum

Önzőnek tartom, aki egy rohamosan pusztuló, túlnépesedett... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
9. lynette3290 (válaszként erre: 8. - Lynette3290)
szept. 11. 21:52

A harmadik mondatomat is nehéz dekódolni, bocsi 😖

Elutazott= elütsz

szept. 11. 21:50

Ezt mindenki lelkülete szerint fogja dekódolni. Ez a rossz a vallomásokban. Nem fér el a kifejtés. Felettem elő család szülők nevelik a gyerekeiket, példaértékű.

Zanzibárból hazajött egy barátunk, ahol ha az út szélén elutazott egy gyereket, ki kell fizetni… de mehetsz isten hírével. Szóval igen, és nem.

De amúgy én is szabályoznám a születést… de ki hivatott eldönteni, melyik élet ér többet? Nehéz ügy. A józan észre kár apellálni. Pont ott nagyobb a népesség, ahol annak híján vannak.

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 11. 21:44

Ott kéne agitálnod, ahol túlnépesedés van.

Gondolom, te is lemondtál az utódaidról, az egyéni boldogságról, hogy Afrikában 10 születhessen helyette.

6. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 11. 21:32
Hát, volt aki nem így gondolta. Neki köszönhetünk Téged...
5. Ruslan (válaszként erre: 3. - Ruslan)
szept. 11. 21:06

Most megnéztem egy adatot. Etiópia népessége

1955 -19 400 000

2024 - 132 060 000

4. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 11. 21:01
Hány fórumot nyitsz még ebben a témában?
3. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 11. 20:56
Én folytatnám tovább: Afrikában, Indiában, és akárhol, ahol a népesség túlzottan szaporodik. Magyarországon csökkent.
szept. 11. 20:51

Ha az ember nem tud gondolkodni, majd a természet megoldja, ami sokkal jobban fog fájni!

A megoldódásra már vannak egyébként jelek.

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook