Old R.E.D. (beszélgetés)
Sziasztok.
Az én gépem is elhalálozott!
Hiányoztok nagyon.
És híztam:(Kerek 75 vagyok!
El vagyok kenődve.
Remélem itt mindenki jól van és fogy ezerrel.
Pintyőkém mi van a léböjttel?Bejött?
Csók nektek!
Sziasztok!
Még mindig nincs gépem. :( Torna van minden nap, csak fel vagyok puffadva a női napok miatt. A mérleg nem mozgul most megint semerre. Hát ez van. Ja és pénteken két fogamat kihúzzák, a bölcsességet, mert fáj. Szóval meg lesz a hétvégi diéta is!
Remélem jól vagytok! Majd jövök!
Mi történt, hogy mindenki elmaradt?
Hol vagytok lányok?
Na mindegy, elbeszélgetek magammal.
Szóval panaszkodtam tagnap, hogy semmi nem ment le az 5 nap alatt, ma reggelre 1,3-cal voltam kevesebb.
A tegnapi vacsora kétszersűlt,paradicsom, fejessaláta, tejfől,tojás volt, a paradicsom meg a tejfől nem jöttek ki egymással.
Nem tudom hányszor voltam wc-n, de rendesen kitakarított.
Így van. Pedig nem is panaszkodtam most... :-(
Egyébként most jött meg egy csini nadrágos együttes, amit még pár hete rendeltem akciósan, és nagyon tetszik. Jól áll már most is, de ha laposabb lesz a hasam, akkor még szebb lesz. Szóval most az van, hogy megleptem vele magam, és ez is segít egy kicsit aq hangulatomon. Holnap megyek egy újabb riportra, és be is fogom vetni. Ha sikerül, akkor párommal le is fotóztatom magamat benne.
Majd akkor nem szekállak, ha már tényleg látom, hogy rendben vagy.
Tudom, hogy más gondjaid is voltak, de másképpen nem tudok lelketverni beléd, ha most vigasztalgatlak az sokkal rosszabb.
A hízás meg ne idegesítsen, mert ez mindenkinél előfordúl, csak van aki nem beszél róla, hidd el nem vagy vele egyedűl.
Nincs ezzel semmi gond, legközelebb kevesebbet eszel és már be is hoztad.
Sziasztok!
Letelt az 5 nap. megvolt a mérlegelés, egy deka nem ment le, fogyni viszont sokat fogytam cm-ben, nagyon látványos a változás.
Viki, most és is depis lehetnék, hogy itt szenvedek és nem ment le semmi, másoknak kilók nekem meg semmi.
De én nem vagyok ilyen, a látvány, meg a cm nekem elég.
Teljesen átrendeződik a testem, "kezdek" vele kibékúlni, na nem szeretni, csak nem kerülöm már a tükröt.
Na megyek kondizni, szaunázni, megcsúsztam egy kicsit, 1/2 4-kor még ébren voltam.
Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Bocsi, de gyors leszek. Nincs gépem, szóval csak ha el tudok menni valahova mint most akkor tudok jönni. Megpróbálok jönni majd, de remélem hétvégére lesz gépem!
Pusz
LE A ZSÍRRAL!
Nekem meg lett szabadnapom, mert a kicsi lányomnak itthon kell maradni a hőemelkedés és a zöld trutyi miatt. Bocs, szebben nem ment. :-)
Reggel az aktív rizzsel indítottam, mert valahogy most arra vágytam. Őszintén bevallom, hogy tegnap elmaradt a torna, mert el kellett menni itthonról, így ma igyekszem pótolni. ezen kívü igyekszek még a salaktalanításra is, ezért is kezdtem a rizzsel, mert amikor azt ittam, akkor azért ez is jólment. Ezen kívül itt a gyümi és zöldség lé, amit szintén előnyben részesítek. Ma egy bevezető napot szeretnék egy pár napos böjthöz, ezért próbálok visszafogni. Remélem sikerülni is fog.
Jó reggelt mindenkinek!
Most sajnos más dolgom van, így nem tudok kondizni, ell kell napolnom délutánra.
A kondi is meg a szauna is nagyon megizzaszt, így egy darabig nem tudnék kimenni a hidegbe, ezért napoltam el.
Igazad van!
Csak más még most jött rá, hogy hogyan lehet fogyni könnyebben. Csak érdekességképp írtam. :)
Bennünket már nem érdekel, semmiféle gyógyszert nem szedünk, mi tudunk fogyni akaraterőből is.
Jól mondom lányok???????
Sziasztok!
Olvastátok már, hogy állítólag betiltják a red-et és a lint? :)
Szegények, akik most kezdték szedni, biztos csalódnak.
De tán a mini marad.
Na, erről van szó!!!
Nem szeretnék mostanába siránkozást hallani, világos?
:) Ez nagyon lényegre törő lett és frappáns. Én nem tudtam volna így összefoglalni!
Így teszek én is!
Te vagy egy nagy K U D A R C, ha ilyen hülyéket beszélsz már megint.Hogy mondhatsz ilyen őrültséget a közel 30 kilóddal.
Jó lenne, ha összeszednéd magad de tényleg, nem csak bennünket etetsz ezzel a szöveggel, mert még mindíg minden megnyilvánulásod arról árulkodik, hogy nem vagy még a toppon.
Azt eliszem, hogy fáradt vagy, nagyon sokat vállalsz, de ezt már többszőr mondtam neked, hogy ezen változtass, csodálatos gyerekeid vannak, van egy "rendes" tököd, jó munkád, fantasztikus a tested, sikeres vagy a zenevilágában.
Úgy őszintén mond meg, mit akarsz még, hiszen mindened megvan. Sikeres vagy, csinos vagy, boldog vagy, fiatal vagy.
Befejeztem.....
Jó reggelt! Olvasgatok közben, csak el voltam merülve a "feltöltődésben", ami a fogyit illeti. Most megint kezdek magabiztos lenni, bár a mérleg még nem moccan, de felfelé sem ment többet. Csak egyszerűen le van cövekelve. Na de kitolok én vele, mert ma is fogok tornázni és kész. Egyszerűen nem fogadhatom el a kudarcot! Punktum! :-)
Na megyek is főzni... Puszi mindenkinek és szép vasárnapot!
Szép jó reggelt!
pintyo: Vigyázok a családi ebéddel, mert nem szeretném a keservesen leadottat visszaszedni, mert így nincs értelme. Egy kocka sütit ettem, fini volt, de nem esett jól, több nem is kell.
Hát én ez előző diétátokat nem is bírtam volna. A level menne, de most nem lehet. Szóval nem is tudom, hogy bírtátok ki a diétát, le a kalappal.
Vic: csak örülni tudok, hogy kérsz segítséget. Meg fogja hálálni a szervezeted. A Tök meg ha nem segít akkor legalább a csajszit engedje dolgozni neked, megérdemled. Csak így tovább.
virág: köszi, de én még az elején vagyok, de remélem most már menni fog.
Jó reggelt mindenkinek!
Sehol senki azóta, hogy elköszöntem.
Megyek kondizni, szaunázni, majd jövök.
Nagyon jól állunk, a páromnak kb. 10-12 cm ment le a pocakjából.
Sokkal könnyebb level diéta, mindt az előző.
Pintyo!
Hogy látod? Könnyebb a level mint a Bécsi diéta?
Az is ugyanolyan megterhelő? Mármint éhezés szempontjából?
Köszi! :)
Jó estét!
Vic!
Nagyon profi vagy!
Én már nagyon régen így működök! Nekem vagy szombat, vagy vasárnap délután muszáj legalább 2 óra alvás!
Persze van, hogy nem jön össze, de kell, hogy időt szakítsak!
Ha nálatok úgy megy, hogy határozottan kéred, akkor tedd úgy! Egy idő után be fogja látni, hogy jobban működsz majd úgy, ha pihentél kicsit!
És neked is hatalmas jó érzés, hogy végre kicsit több erővel csinálhatsz mindent!
Szöszipanna! Tündi!
Szupiügyesek vagytok! Gratula a kitartásotokhoz!
Pintyo!
Gondolom nektek is megy ezerrel a level! Párod bírja még? Hogy áll a hasa?