Old R.E.D. (beszélgetés)
Sziasztok !
Teljesen elvagyok kettyenve, 11. napnál tartunk és 1,5 kg ment le eddig.
A párom is tiszta ideg, a két kúra (24 nap) alatt 4 kg ment le neki, pedig aztán mindent nagyon keményen betartottunk. Még az 5 napot megcsináljuk és ha nem megy le a páromnak az a 3 kg, azt mondta soha többet nem fogyókúrázik, megeszik egy nagy darab sonkát stb.
Csak 6 kg akart anygyalom lefogyni és tényleg becsülettel megcsinált mindent velem, csak kondizni nem szokott és neki sem megy le.
Na mindegy nem panaszkodok, ez van.
Halihó!
Itt vagyok, csak mára az egész család lerobbant. Tegnap azt hittem már kifelé jövök,m de nem. Úgyhogy a böjtöt ma befejeztem, így is bő 4 nap megvolt. Majd ha jobban leszek, akkor ismét nekirugaszkodok. Saláta, pulyka mellből készül stefánia és kicsi hagymás burg. volt az ebédem, meg utána egy kicsit megkóstoltam a maradék diós gubából, amit még 2 napja készítettem. Finom volt, és degeszre laktam. Nem volt nehéz kaja, de így 4 nap böjt után ez is soknak tűnik. MOst megyek kicsit pihenek, aztán ha jobban leszek, akkro estefelé fogok kicsit lépcsőzni, meg LegM is mellé. Már nagyon hiányzik.
Többiek? Hogy álltok, mi van veletek? Nagyon eltűnt mindenki...
Gondolom jóval több fölöslege van mindt neked.
A többől könyebben mennek le a kilók, ezt ne felejtsd el.
Nézegetem a diétákat, keresgélem a nekem valót....
Mit gondoltok az Atkinsről? Elég strapásnak tűnik:( Egyik kollégám másfél hónap alatt 8 kilót dobott le azzal, hogy nem eszik szénhidrátot. Emellett nem mozog, és semmi különöset nem csinál.
Meg kell mondjam, ez nagyon vonzóan hangzik.
Mit gondoltok?
Na ismét itt vagyok. Hát nem tornázom ma, mert láz közeli állapotban vagyok és nem is túl jól. Konkrétan 37,7 egész nap. A böjt megy, de gyengusz voltam egész délelőtt. SZóval most csak úgy nagyon alapállásban működöm, csak amennyit muszály. El is határoztam, hogy a mai napot intenzívebb pihenéssel töltöm, hogy bírjam még ezt az egy napot legalább. Egyébként el tudom képzelni, hogy a mérgek is szerepet játszanak a gyengélkedésemben, mert ugye azok először kioldódnak, és amíg nem távoznak, addig garázdálkodnak...szépen magyarul megmondva. :-)
Doki néninek is tetszett múlt héten az alakzatom, úgyhogy nem idegeskedem most a súlyon, hanem inkább ezekre a máltányló megjegyzésekre gondolok. Holnap reggl egyébként vérvételre megyek, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoznak majd ki. Kértem, hogy most több mindent is nézzenek meg, hogy lássuk, hogyan alakultak az értékeim a fogyás során. Na most beindítom Hágárt (mosógép) aztán lehet hogy eldőlök egy kicsit pihenni,ha nem is alszom, de legalább olvasok.
Teljesen igazad van, mégha nem is annyira néhány, az a néhány...
De így van, jön a tavasz és akkor már nem lesz hova elrejteni a hurkagyurkákat:( Úgyhogy mindent bele!
Ejej, miért nem írod a mérlegelődet?
Örülök neki, hogy sikerült észheztériteni.
Azt hiszitek, hogy én nem szoktam a béka segge alatt lenni, dehogyisnem, csak az önsajnálattal nem sokra megyünk.
Voltam olyan állapotban, hogy sirvafakadtam amikor a tükörbe néztem.
Jött a kemény elhatározás és nincs meghátrálás belőle. Néha majd éhen halok, de nem eszek,mert van egy célom, na meg az ember, főleg a nők, nagyon erősek és mindent kibírnak.
Mi az a pár kiló, mégha 30-40-ről lenne szó, de nekünk már csak néhány kilót kell leadni. igaz csajok?
Mi az nekünk a tavaszra meglesz.
Kitartást mindenkinek.
Teljesen igazuk van, amikor aszt mondják, hogy fogytál.
Lehet úgy is fogyni, hogy kilóban nem jelenik meg, itt vagyok én az élő példa.
Teljesen átrendeződik a testem, látványos a változás. Az 5 nap alatt 1 kg ment le, mégis 5-6 cm-kel vagyok keskenyebb.
A léböjt alatt nagyon vigyázz a tornával, inkább mellőzd, mert nagyon igénybeveszi a szervezeted, a kúra alatt legyengűl.
Vigyázz magadra.
Sziasztok! Nekem most tart a léböjt és jól megy. Ma van a 3. nap, ennyit tűztem ki minimum magam elé, de ha jól bírom, akkor több lesz. Végre megint megy a pluszból lefelé...De hányszor eljátszottam ezt már az elmúlt fél évben...? Na sebaj, legalább most megint lefelé megy.
Tegnap nem tornáztam, mert nem voltam itthon, de a böjt első napján még igen, bár nem intervall módon, csak simán lépcsőztem meg LegM. össz 15 percben. Ennyit tudtam csak, bár tudom, hogy nem sok, de több a semminél. Ma is majd megpróbálok lightosan mozogni, minimum 15 prcet, de jó lenne inkább 20. Ja a lépcsőző egyébként dupla dolog, mert felső testre is lehet vele egy időben edzeni a gumi szalagok miatt, amik rá vannak csarolva az elejére. Valaki azt mondta, hogy megint fogytam, de mondtam neki, hogy szerintem csak a ruha előnyös, mert sajna most nem. Max kicsit izmosodhattam talán, bár ahhoz meg még kevés ideje mozgok újra.
Anita! Jó hogy jöttél, tényleg gyere kicsit gyakrabban, mert nagyon hiányzol!
Kriszti! Rád ugyanez igaz! Látod, engem is felpofozott Olgi a petyhüdt, hisztis stb. állapotomból. Itt legalább gatyába rázzuk egymást, vagy épp vígasztaljuk ha kell.
Valery! Bár csak annyi lehetnék, mint te! Nyugi, majd megy lefelé, csak nehogy kétségekbe ess it nekünk!
Hol az pokolba mászkálsz?
Miért nem tudsz néha benézni?
Nem hiszem, hogy ennyire nincs időd, egyszerűen nem érdeklünk már.
Eszedbe ne jusson szedni, pokoli volt, szinte mindenkinek majd szét robbant a feje tőle.
Tessék odafigyelni magadra, nem kell semmiféle segédeszköz.
Ha annyira éhezel egyél korpatablettát, az egészséges és hatásos.
A lébőjt kúra? hol van az már, azóta már a harmadik kúránál tartok.
Az eredmény látványos, "kezdek" megelégedni a tükörképemmel. Na de ez nem csak a kúra hatása, hanem a kemény kondié is.
Csőváz Baby!
akkor most nagyjából egy súlycsop vagyunk:))
Helló Csajok! Pofám leszakad, de nem tudok sűrűn jönni...
Remélem mindenki jól van és ha nem is fogy, akkóóóó legalább nem hízik.
kicsit visszaolvasok, Csók
Le vagyok maradva, de nincs időm most visszaolvasni:(
Hogy álltok a 90 napossal? Csináljátok?
Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, iszonyat sok a dolgom, élni sincs időm.
Nagyon akadozok a fogyással is, és akkor szépen fogalmazok.
Kivagyok, úgyhogy jövök hozzátok egy kis erőt gyűjteni.