Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
2010. júl. 1. 19:49
aki srác eddig hülyített, mondta a szépet, és most eltűnt egy hónapja..nos..tnap tett ki két képet a BARÁTNŐJÉRŐL :( most jöttek össze :(
2341. VictoryS (válaszként erre: 2336. - Aeb750e196)
2010. júl. 1. 18:56
Mi történt???????? :O
2340. VictoryS (válaszként erre: 2338. - Vadkriszti)
2010. júl. 1. 18:55
Igen sajnos, ez a kötény has, amit vagy sebész tud eltávolítani, vagy állítólag kitartó tornával is csökken, és még van ez a tekercselés. Hát nagyon örülnék neki ha kisebb lenne, mert lóg mint a zacsi, és ezért nem vehetek fel pl. bikinit, a tangáról nem is beszélve...Na nem szoktam hordani, de néha nem lenne rossz főleg olyan ruhák alá, ahol átüt a vonala a fehérneműnek. Ja és maga a kötény is szörnyű egy testhezállóbb ruha alatt...
2339. vadkriszti (válaszként erre: 2336. - Aeb750e196)
2010. júl. 1. 16:21
Ó jaj! Mi a baj?
2338. vadkriszti (válaszként erre: 2335. - VictoryS)
2010. júl. 1. 16:21
Ja, köténynek hívják ezt? :D Akkor nekem is van, viszont sajnos ikrek nélkül:(
2337. vadkriszti (válaszként erre: 2334. - VictoryS)
2010. júl. 1. 16:20

Igen, a gatyáért a szívem szakad meg, hiszen nemrég még olyan jól állt....Nademajdmost!

Ezt a kütyüt majd jól megnézem, határozottan tetszik, hogy megfizethető. Csóróság van, nem is engedhetek meg magamnak most semmi extrát. A legolcsóbb most, h jól látható helyre tettem az a fránya nacit, hogy emlékeztessen milyen BÁJOS vagyok:)

2010. júl. 1. 16:17

Sziasztok.

Megszakadt a szívem :(

2335. VictoryS
2010. júl. 1. 16:15
Ja és nekem az ikrek óta van egy "szép" gyári kötényem is! Kötényhasnak hívjál. Állítólag erre is jótékonyan hat ez a tekercselés. Hát meglátjuk, én reménykedem mindenesetre.
2334. VictoryS (válaszként erre: 2332. - Vadkriszti)
2010. júl. 1. 16:14

Szia! De jó téged is "látni"!

Méghogy nincs narancsbőr meg csík??? Csak az van! Huplik, meg csíkok! Egyébként az aromaterápiás testtekercselésről írtam. Vettem a Tes..ba ehhez való masszázsolajat, nem volt veszélyes az ára 1-2 ezer között valahol, és sima frissentartó fóliával megoldom. A többinek meg utána olvastam a neten,hogy mire kell figyelnem, és mit is kell csinálnom, hogy jó legyen. Ennyi, és már megy is. Ez a marha meleg ebben is segít, hiszen a szauna nem is kell már, elég a tetőtéri lakás! :-)

Hát a gatya sztori nagyon ciki lehetett, szerintem én el is süllyedtem volna. Nekem is volt ilyen a boltban 2 éve. Hajoltam le egy rekszért és recccs! Aztán rohantam a kötényért és fordítva magamra kötöttem és hívtam egyik kollegám, hogy ebédidőben váltson már le, mert haza kell rohannom csere gatyáért. Én már akkor és ott röhögtem a szitun, még poénkodtam is rajta nagyokat, hogy: Nézd má'! Még a gatya is leszakadt rólam! :-D Szóval megesik az ilyen mindenkivel. A gatyát jobban sajnáltam, mert nagyon szerettem és sokat hordtam.

2333. vadkriszti (válaszként erre: 2331. - VictoryS)
2010. júl. 1. 14:30
Szép ruci, nemes cél! Hajrá!! :D
2010. júl. 1. 14:27

Hát sajnos nem sikerült visszaolvasnom:(

Léciléci mondjátok meg nekem, hogy mi az a tekercselés??

Lányok, rettenetesen irigykedve olvasom, hogy nincs narancsbőr gondotok és h csak bizonyos (csak általatok látható:D) szögből látszik a terhes csík. Én mindkettővel el vagyok látva bőségesen. A bőröm minőségére igen cifrákat tudnék mondani:(

El kell meséljem, hogy hétfőn, ahogy kiszálltam a kollégám kocsijából egy nagyon frankó forgalmas HÉV megállóban, szanaszét szakadt mindkét combomon belül, térdig a gatya. Lányok! ÉLetemben nem éltem még át hasonlóan kínos szitut. Megszégyenülten álltam kb fél órán át, míg egyáltalán annyira magamhoz tértem, hogy riadóztattam a férjemet, h jöjjön értem. Gondolom, nem kell ecsetelnem a reakcióját:( Persze, ma már nevetek és látom a dolog írtó vicces oldalát. Viszont úgy tűnik, hogy új erőt tudtam meríteni ebből a sztoriból, mert azóta nagyon klasszul bírom tartani a fogyókúrám. Sőt! Tulajdonképpen nem is ettem az elmúlt napokban 1-1 JóR...kekszen kívül semmit, viszont 4-5 liter folyadék simán lecsúszik. Persze , nagyban segít ez a brutál meleg is.

2331. VictoryS (válaszként erre: 2330. - Szöszipanna)
2010. júl. 1. 12:33

Szia!

Vasárnap lesz, úgyhogy szorít az idő!

Most megvolt a tekercselés, igaz így mindennel késésben vagyok, de valahogy behozzuk. NAGYON SZUPER VOLT! Szerintem próbáld ki, mert nagyon hasznosnak mondják és tényleg érezhető a hatása. Konkrét eredmények még nincsenek, mert csak a második volt, de nagyon reménykedek. És csak a masszázskrémet vettem meg, mert folpack volt itthon, és az is tökéletesen megfelel. Szauna helyett pedig betakaróztam, izzadtam is mint a ló! Ezt is írták valahol, ezért alkalmaztam ezt. Na gyerekem megette a kajáját, én meg a salátámat gyorsan benyomom és start!

2010. júl. 1. 10:33

Sziasztok!

Hát ma volt a mérleglelésem, és még a korábbi súlyomat sem sikerült elérnem. De valahogy már nem is érdekel. Csinálom ahogy eddig, és lesz ami lesz. Csak eddig ment valamerre, most megint hónapok óta semmi. Hát ez van.

Vic: hát anyuméknál a víz miatt eddig nem sikerült medencét állítani, apum már nem is akarja megcsinálni. De mi nyüstöljük, hiszen még van 2 hónap amikor igencsak meleg lesz. Hátha!

Mikor lesz a lagzi?

Lehet csak a hétvégén jövök, LE A ZSÍRRAL !!!

2329. VictoryS (válaszként erre: 2328. - Szöszipanna)
2010. júl. 1. 10:06

Szia!

Hát igen, ezért a ruciért megéri megtenni mindent, hogy beleférjek. Lehet hogy kapok kölcsön olyan cicifixet, ami ehhez jó, mert az a Tri..pf-os elég drága, nekem meg most nincs rá. Vagy egy kisebb is jó lenne, csak az a baj ( ami nem baj), hogy inkább kifogytam mindenből, és inkább nagyok, mint kicsik...

Nekem is ma még van száz dolgom, de éjjel 2-kor értünk haza az utolsó kör pakolásából, és már maradtak az utolsó simítások, meg papír ügyek, meg a gipszeskémmel doktorbácsihoz is megyünk ellenőrzésre, szóval én sem leszek. Tekercselés tegnap sem jött össze, úgyhogy most fürdök és tekerek, már nem érdekel, hogy mennyi a dolog, 1 órát várhat még, addig teszek-veszek óvatosan, amit kell.

Kicsi lányomat tegnap anyunál hagytuk a másik nővérével, nekik lesz a legjobb a medencében... Na de holnap csatlakozom, vagy még ma este odamegyünk, majd meglátom.

2010. jún. 30. 09:49

Vic: nagyon szép a ruci! Bele fogsz abba férni, de ha nem akkor tényleg egy kicsinyítős melltartó és kész is. Nekem van a Tri.tól.

csillag: hogy bírod?

kriszti: semmi vélemény, komment? ;)

Oldi: remélem csak a kertben vagy és azért nem jössz!

Tegnap is elég jól tartottam a diétát a női napok ellenére, de mára mily meglepő, semmi változás a mérlegen. Hát ez van, már nem foglalkozom vele, majd lesz jobb is.

Jön Nagyim, hogy egy kicsit besegítsen, szóval lehet csak este leszek.

Többiek??

2327. VictoryS
2010. jún. 30. 09:12
Na sikerült lefotózni a rucit, és betettem a naplóba. Majdnem feljött, de csak majdnem. Olyan, mintha nem kalkulálták volna be, hogy melle is lesz annak, aki hordja... Olyan rossz ez! Pedig nekem mindig a csípőm nagyobb, és ott szokott szorítani, ez meg pont csípő és deréknél jó, mellben meg nem... :(
2326. VictoryS
2010. jún. 30. 08:52

Szép napot! Tegnap este kicsit elk..vultam, de ma javítok. Még este új hajszínt is adtam magamnak, és jól sikerült! :-) Most szép sötét barna lettem, a töveknél majdnem fekete. Ilyen még nem volt soha, és szép egységes legalább, mert a vége már nagyon ki volt fakulva az előzőnek. Na megpróbálkozok a rucival, bár a női napok nem éppen használnak most. Ma reggel shake, ebéd valami light, vacsi shake. Közben valami kis rágcsa tízóraira és uzsira, ami gyümi és joghurt lesz kb. Ebédet mindjárt teszem fel, párolt vörös kápi lesz nekem, meg mellé valami natúr husi, a gyerekeknek meg rántott pipi comb. Közben meg helyet készítek a dobozoknak, amiket a boltban összedobozoltam. Van vagy 20... Jajjj nekem ismét egy hosszú nap!

Este már nem tekercseltem, mert éjfélkor végeztem a hajfestéssel. Ma már mindenképpen be kell iktatnom, csak az egy órányi egy helyben lazítást jelent, amit nem tudtam vállalni.

Na megyek is, ti meg kerüljetek elő légyszíííí!

Olgi? Hol a csudában jársz? Kicsalogatott a jó idő mi? Mi is megyünk anyuhoz holnap, ott nem biztos hogy lesz net, de medence az van! ;)

2325. VictoryS
2010. jún. 29. 21:52

Na ismét itt vagyok. Lehet, hogy lefotózom a ruhát vállfán, vagy félig meddig rajtam, ha rám jön valamennyire. Csak levegőt nem kapok benne...

Ma megint elmaradt a torna, mert nemrég értünk haza, de életem első hajfestését fogom megejteni, és utána tekercselek. Nekem nem csak paprika van benne, hanem még több minden is. A Tes..ban vettem, ami volt.

2324. csillag.virág (válaszként erre: 2323. - Szöszipanna)
2010. jún. 29. 14:49
Na akkor ez szupi! Te is a ritka kivételek közé tartozol! :)
2323. szöszipanna (válaszként erre: 2322. - Csillag.virág)
2010. jún. 29. 14:23

Én a strandon szoktam látni és a párom felhívja a figyelmemet, hogy milyen csúnya is máson. Nekem sem vészes, hála, már alig van. De a vékony csajokon nagyon gáz, mert tényleg csak egy tekercselés és el lehet tűnteni. Nekik nincs barátnőjük aki ezt elmondaná??

Sziasztok! Majd holnap jövök!

2322. csillag.virág (válaszként erre: 2321. - Szöszipanna)
2010. jún. 29. 14:11

Hát nem bizony... Egy nagyon vékony nő is lehet narancsbőrös... :(

Én ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok. Eléggé rendben van a bőröm, annak ellenére, hogy + 20 kg volt rajtam.

Sose tudom milyen amúgy a narancsbőr... :D Most utánanéztem, olvastam, és megnéztem a sajátom. Semmi.

Viszont este láttam már olyat, hogy a belső combomon csík van halványan, mint a terhességi. De ez se látszik, csak ahogy én néztem. :)

2010. jún. 29. 14:04

Sziasztok!

Bocsi, de nagyon sok a melóm, de tényleg. Most süt a nap, így gyorsan kimostam mindent. Holnap nagyi jön takarítani még én dolgozom, mert arra sincs erőm, időm. Azt a pár órát pedig alvással töltöm, már a napi 5-6 óra sincs meg. Na mind1.

Vic: nekem paprikakrémem most nincs, de akarok venni. A kozmetikusom járt úgy, hogy nem volt Il..i féle, és vett valami mást. Hát kiderült, hogy a legolcsóbbat vette, de a legerősebbet. De a nevére már nem emlékszem, de olyat fogok venni, mert akkor tudom jócskán hígítani!

És fogsz énekelni is a lakodalomban??

csillag: nagyon jó ez a tekercselés és olcsó is otthon. A narancsbőrre meg kifejezetten, főleg aki hajlamos rá és ugye ez nem súlyfüggő sajnos.

2320. csillag.virág (válaszként erre: 2317. - VictoryS)
2010. jún. 29. 11:01

Nem baj, ha nem veszed fel, legalább vállfán mutasd meg... :D

Na jó, majd bízok benne, hogy meglátom rajtad. Szurkolunk érte!

Pihizz is! Az alvással meg simán lehet fogyni. Ha megtehetnénk nagyon jó lenne. Ez a tekercselés is jól hangzik, hátha tényleg segít az alakformálásban.

2010. jún. 29. 10:56
Sziasztok! Most úgy tűnik, lesz egy kis időm, akkor visszaolvasgatlak titeket:) Remélem, mindenki klasszul formában van;)
2318. VictoryS
2010. jún. 29. 10:45
Na megint csak magamnak írogatok...? Akkor írom a naplómba inkább.
2317. VictoryS (válaszként erre: 2315. - Csillag.virág)
2010. jún. 28. 18:24

Köszi! Hát én is szeretném már látni a rucit...magamon. De ahhoz be kell tudnom húzni a cipzárt. Most még lesz egy kör pakolás, így estére marad megint egy kis lépcsőzés és a szuper hatást ígérő cellulit és zsír faló masszázskrém és tekercselés. Tegnap is úgy felfűtött, hogy azt hittem paprika vörös lesz tőle a bőröm és nem. Pedig nagyon erősen hatott. Tényleg a mély rétegekbe megy be és ott égeti, pusztítja aminek nincs ott a helye.

A boltból ma elvitték már a hűtőket, meg egy csomó cuccot, mi meg még egy körben elhozzuk az íróasztalt a hátsó helyiségből, polcot meg ilyeneket. Közben itt megy a mosi gép, teregettem is már, és most megint majd leragad a szemem. Érzi a szervezetem, hogy végre lehet pihenni és követeli is... De engedek is neki néha, hiszen a fogyáshoz is kell az alvás, ezt sokszor olvastam már.

Uzsonnaként legurítottam fél liter kefírt. Igen jól esett, de előtte a pakolásnál pár szem bonbont megkóstoltam, hogy jó-e még ,mert megkínáltam vele a csapatot. Talán nem lesz akkora baj, hiszen más ch-t nem ettem. Vacsira feta sajt és paradicsom a terv, de lehet hogy avokádó krém lesz, csak még mindig nem nagyon akar puhulni, pedig papírba tekertem, ahogy mondták.

2010. jún. 28. 15:59
Egy képet a ruciban én is megnézném!! Biztosan csinos leszel, hiszen már az vagy!!
2315. csillag.virág (válaszként erre: 2314. - VictoryS)
2010. jún. 28. 14:00

Na ez a nem semmi... :) És készülsz valami meglepivel?

A ruhádat szeretném már látni! :)

2314. VictoryS
2010. jún. 28. 13:55

Nos írtam én is a naplómba dolgokat, majd ha arra jártok olvassatok bele. :-)

Pl. elárultam, hogy kinek is megyek az esküvőjére? Ti is ismeritek tutira! És így meg is értitek, hogy miért olyan fontos az a ruci...

2010. jún. 28. 11:25

Köszi, hála a tünetek nekem nincsenek. Igaz, most cseréltünk fogamzásgátlót, lehet most az is bezavar. De ennyi. Csinálom tovább, aztán majd látjuk!

Írtam pár érdekes dolgot a naplómba, nem akarom itt foglalni a helyet, mert elég hosszú cikkek.

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook