Old R.E.D. (beszélgetés)
Hű ha, elökerűlt az elveszett!!!!!!
Nagyon régen hallottunk rólad, merre jártál cica lelkem??????
Köszi a biztatást.
Most jó nagy elánnal vetettem bele magam, remélem, sikerül kitartóbbnak lennem, mint az utóbbi időben. Nem tudom, mi van velem, de nem megy úgy, mint tavaly:( Persze, akkor nagy cél lebegett a szemem előtt, de azért most is mehetne........
Próbálom nagyon lecsökkenteni a kalóriát, ez bejött eddig, remélem, most is így lesz.
De jó, de jó, de jó neked! :D Mármint az extraszuper pihi miatt. :D
A kerekség meg majd lemegy. :D
Sziasztok! Extraszuperklassz balatoni pihi után újra itt! Kipihenten:) és jó kereken:)
Remélem, mindenki jól van!
Visszaolvasgatok, ahogy időm engedi.
Ez jó ötlet, de én dinnyét se látok... :D
Vagyis igen, de az a sp.r-ba van, és igen érdekesen néz ki. :D
De jó, örülök... Bár nem volt túl jó idő rátok, hogy kinti program lehetett volna, de biztos így is jól éreztétek magatokat. :D
Már nem sok van igen.
A héten szerintem beiktatok valami gyümi napot, meg víz napot, mert már sok a kaja. :D
Szöszinek új fogyibogyija van? :D
Sziasztok Lányok!
Itt voltak ma az én drága kincseim, a kis unokáim, nagyon boldoggá tettek bennünket.
Vic. nagyon ügyi vagy, gratula!!!!
Csillag.virág
jó neked, mert már nem sok van, mindjárt eléred a kitűzött célt.
Szöszipanna
rád hogyan hat az új fogyi bogyó, fogytál már tőle?
Vic!
A mérlegnek jónak kell lenni! Tehát jöhet a folytatás... :) Tiszta finomakat csinálsz. :D
Szöszi!
Ügyes vagy a fogyi miatt, és a bacikért is.
Csak így tovább... :D
Icke!
Tényleg nincs gáz nálad. Persze te érzed, én is így voltam... Rosszul voltam tőle. De van ami motivál.
A melled sajnos genetika.
Sokan nagyon sokat fizetnek azért, hogy ilyen legyen nekik. De alapvetően megértelek, mert én is az ellenkezőre szavazok.
Jó pihit neked, reméljük jó idő lesz rátok azért.
Sziasztok!
Én is kicsit havaztam, mert bementem a héten helyettesíteni a volt munkahelyemre.
Icke! Olginak igaza van! Tök jól nézel ki! A nagy mellek meg sokszor inkább előnyt jelentenek,mint hátrányt...;) Bár tudom, sokan szenvednek a hátfájástól miattuk.
Velem semmi különös nem történt, egyszer sikerült a mérleget bekapcsolni, és ha jól mért, akkor visszafogytam amit a nyaralás alatt felszedtem.
Ma viszont nem a fogyiról szólt az ebéd, mert nem volt kedvem külön főzni, így én is a saját gyártmányú lasagne-mat ettem. Vettem be egy Allit utána, hogy csökkentsem némileg a "károkat". Ebben a ch nem dominál annyira, legalábbis, amit én csinálok, mert kézzel gyúrom a tésztát, és szép vékonyra nyújtom. A zsír viszont benne van, mert tejszínnel főzöm. Most kel a sütőben a sajttal töltött kifli, majd sütés előtt megszórom őket kis reszelt sajttal, és úgy fogom sütni.
jujj köszönöm :) ez jól esett :) de tényleg. Hát egyrészt a mellem ami zavar...nagy..nagyon nagy..de majd egyszer megcsináltatom :)
Most nyaralok :) tnap bementünk a vízbe, tök jó volt, játszottunk a hatalmas hullámokkal..ma hüsi van, ma szobafogság,társas, nevetés,stb. :)
Bocsi, ha egy kicsit kemény voltam, de nem értem miért vagy annyira oda magadtól, rossz értelemben.
Nem tettél fel eddig képet, most is arc nélkül, nehogy felismerjenek a barátaid, azt hittem hogy fánika vagy (elefánika) közben meg egy bomba nő.
Na erről ennyit.
Sziasztok!
Bocsi, de nem volt netem, gépem sem. Meg a melóban is kicsit elhavaztam. Jövök és beszámolok majd, csak most még rohanás van a hétvégén, mert anyunak 2 "lízingelt" unokája van még pár napig és megyek megszabadítom tőlük, hogy tudjon kicsit az otthoni munkával is haladni. Itt van már az eső, úgy hogy viszem a csöppeket moziba, már tűkön ülnek, hogy mikor érek oda értük. :D
Fogyival nagyon jól állok, sport is volt már, bacik már eltűnőben a c vitamin és a pálinka hatására.
Pusza csajok, ha tudok jövök
Te tiszta hülye vagy, nagyon jól nézel ki.
Mi a gondod?
nem baj,ha eszel, biztos a szemed kívánja, de meleg van..vagy lemozgod, vagy kiizzadod :)
erőt gyűjtöttem,és tettem fel képet magamról..jobban mondva csak a testemről...mindenki láthatja milyen kis bálna vagyok...de lesz, amikor ez már csak emlék lesz :)
Sziasztok!
Én megvagyok, nem a medence mellett, hanem az irodában. Kicsit behavaztam, lemaradtam a naplóitok olvasásával is, de igyekszem pótolni.
Pintyo!
Nagyon örülök, hogy sikerült a fogad, meg vagy elégedve, és hogy találtál végre egy becsületes orvost, aki ha drága is, de legalább letesz érte valamit az asztalra.
Irígy vagyok a medence miatt, de hát na! Ti már megérdemlitek! :D Biztos az unokák is nagyon jól érzik majd magukat nálatok... :D
Vic!
Nagyon ügyi vagy a fogyás miatt, és mert csinálsz mindent szépen sorba. A munkák is jók, meg hogy lefoglalod magad.
Örülök, hogy rendben marad a férjed munkahelye is, azért ez megnyugtató.
Icke!
Mindjárt olvaslak, mert ez az utolsó hozzászólásod nem értem mi, de biztosan kész vagy. :(
Szöszi!
Neked jobbulást!
Jó hogy el tudtatok menni anyukádékhoz, és hogy ott kicsit könnyebb. Vic jól mondta a nagy dózisú c-vitamint, az biztos helyretesz!
Én megvagyok egyébként.
Az elmúlt egy hétben rengeteget ettem, de csak fél kg mozog ide-oda. Különösebben nem zavar, mert már nem sok van, és nem görcsölök miatta.
Viszont azt érzem, hogy a sok kaja megterhelte a szervezetem (na a sok az annyi, hogy volt vacsora, az is többségében fele adag a réginek). De látom, hogy már nem kell, mert nem igénylem.
Csak persze van jó sok finomság körülöttem amit ennék ezerrel. :D
Egyébként gondoltam rátok, mert lettek csíkjaim, szóval vennék ilyen krémet amivel tekercseltek. Ezt gyógynövényesbe is lehet találni? Valamelyikőtök írta a Te.cot, ott azon belül hol van, ha van.
Veszíteni nem fogok vele gondolom. :D
Jövő héten megyünk kicsit fürdeni hétvégén 3 nap, Hszoboszlóra. Nagyjából ennyi a nyaralás. Elég is lesz egyenlőre. :)
Na megtört a jég, végre valaki.
Tegnap megint a fogorvosnál voltam, azt hittem utoljára, de még mindíg kell mennem hétfőn.
Gyönyörűek lettek a fogaim, még egy köszörülésem volt tegnap, az lesz hétfőn kész.
Képzeljétek, teljesen elájultam, 3 év garanciát vállal a doki a fogaimra. Ez azért nem semmi!!!!!
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Hát a hetem besűrűsödött rendesen! Megkértek a volt cégemtől, hogy helyettesítsek a héten, plusz tegnap nekem is végre bejött az amire vágytam. Ma dolgoztam már helyettesítésben, de éjjel alig aludtam az izgalom miatt a másik dolgot illetően, és most dög fáradt vagyok, alig látok. Kaja ügyben is úgy ahogy ügyeskedtem, de majd holnap részletezem amit tudok.
Köszi mindent mindenkinek! Pussza!
Sziasztok Lányok!
Ma megint a fogorvosnál voltam azt hittem utoljára, de tévedtem a héten még mennem kell.
szöszikém , mi is nagyon sokat vagyunk a mediben, ki sem lehetne másképpen bírni ezt a hőséget, ja meg a szaunában, ott lehet bírni. Nálunk a házban nagyon jó a hőmérséklet, jó vastag tégla falak vannak, nagyon nehezen melegszik át nyáron, télen meg jól tartja a meleget.
Vici jó munkát a lakás átrendezéséhez, jó időt választottatok hozzá.
A hétvégén jönnek az gyönyörűséges unokáink, alig várjuk már Őket.
További szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Anyuméknál vagyunk a párommal, mert nálunk már nagyon meleg van, anyuéknál meg van klíma és ami a fő, kacsaúsztató medence. Ki sem jövünk szinte belőle. Így lehetett csak elviselni. Itt volt a nagy vihar, a medence 32 fok helyett 29, a levegő 36 helyett most éppen 31 fok. Hát ennyit hűlt minden!
Nem ettem degeszre magam, de többet ettem mint szoktam. Holnaptól megint figyelek és már úgy nézem lassan a sportot is el tudom kezdeni. Aerobicot még hanyagolom azért, de a LegMagic meg a lépcsőt el kezdem fokozatossan. Főleg hogy egy hónap és itt a nyaralás, addig próbálok a legtöbbet fogyni, bár már én ennek is örülök, hogy 10 kg lement rólam. Ez sem rossz azért, és ha jövő nyárra ennyi megint lemenne, akkor én már tényleg boldog leszek, de nagyon. Ha meg nem, akkor tartani már tudom a súlyom is.
Vic: örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid. Nyugodtabbnak is tűnnek az írásid!
pinyto: függetlenül a melegtől, én is ha tudok szaunázom, mert nem mindegy azért. Más ez az izzadás, meg nem enged vizesedni.
Többiek? icke, csillag, kriszti, Tünde??? És a többiek?? Hahóóó
Én ide nézek mindig, de mivel senki nem írt, így én sem...
A naplóba azért írtam most is. Nem volt akkora újág, hogy ide is beírjam sajnos.
Ma elég jól haladtunk a pakolással, félig átrendeztük a lakást, és holnap folytatjuk. Lesz munka is azt hiszem, de majd holnap kristályosodik ez is.
Nagyon örülök, hogy marad a párod.
Sokat gondoltam rátok, aggódtam értetek.
Szöszikém gyógyúlj meg.
Szöszikém! Vigyázz magadra és bánj el végre azokkal a bacikkal! C vitamint nagy dózisban adjad nekik, hadd pusztuljon a férgese! Minimum 1000mg, de inkább 1500mg pár napig! Tuttira elkotródnak, majd meglátod! :-)
Nekünk is alakulnak a dolgok, ma kaptam párom a hírt, hogy marad a helye! Nagy teher ment le rólunk ezzel! Na megyek tovább ebbe a dög melegbe...! :P
Sziasztok!
Már most olyan meleg van, hogy csak na! Ilyen időben tényleg nem lehet semmit csinálni, csak ülni a strandon a medencében. Csak az a baj, hogy nem mindenki teheti meg. Azoknak csak kitartást tudok kívánni!!
Hát a lábam nem javul, a bacik sem akarnak távozni, na de majd legyűröm én őket! :D