Olcsó könyveket hol lehet beszerezni? (beszélgetés)
Hogy érted a közértet?
Rengeteg helyen lehet venni 1x olvasott könyveket. Keress rá neten.
Öööö bocsi én azt hittem hogy spam, és ilyen google fordítós szöveggel reklámoznak valamit. :-)
Volt könyvcserélős oldal is, az a neve hogy rukkola, nem tudom hogy működik-e még.
Tőlük rengeteg könyvet rendeltem már.
Nálunk az Engerben is lehet kapni 5-600 forintos könyveket.
Amúgy a könyvtári könyveket meg lehet hosszabbítani, illetve ha a lejárat után visszaviszed, újra kikölcsönözheted.
Uram isten..legalább 6x ismétled magad 1 hosszú mondatba sűrítve.Én a helyedben az arra szánt pénzt nyelvtanárra költeném,mert felesleges könyvet venned,ha alap 1ép mondatot sem tudsz leírni.
Bocsi de ez remélem egy jó vicc akar lenni.
Ezeket a könyveket mostanában vettem egy kisebb közértben én szeretem olcsón beszerezni a jó minőségű könyveket nagy ritkán ha nagyon muszáj megveszem drágán is a jó minőségű könyveket (de tudom vannak olyanok akik nem vehetik meg drágán a jó minőségű könyveket) akik vettek már jó minőségi olcsó könyvet azok osszák meg pontosan hol És melyik közértben vásárolták a jó minőségű olcsó könyvet hogy megkönnyítsük másoknak is hogy ők is tudjanak olcsó jó minőségű könyvet venni
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Honnan lehet használt, de jó állapotú gimis tankönyveket beszerezni?
- Kovácsoltvas kaput honnan lehet olcsón beszerezni, ill. csináltatni?
- Honnan lehet nagy mennyiségben eper palántát beszerezni viszonylag olcsón?
- Hol lehet sushihoz beszerezni olcsón alapanyagokat? Budapesten!
- Milyen könyveket érdemes beszerezni kicsiknek, amelyek jók lesznek iskolába is?