Ohhh, az a rózsaszín köd! (beszélgetés)
Kedvenc témám itt mostanában a 20 cm alatt nem élvezem, miért fontos ez ennyire.
Hát nem butaság?
Gondoltam, így picit elterelem a gondolataimat.
Én vidám akarok lenni, és lám valaki, te, máris mosolyra derítesz.
Ömlenghetnék, jajj milyen rossz nekem és máris ezren lennének itt. Vagy beszélhetnék a szexről ugyanaz.
De azért kiváncsi leszek a köd felszállta utáni kapcsolatomra vele.
Ok, értem.
Bár úgy gondolom, még ebben a rózsaszín ködben élsz,addig mindenki mondhat bármit úgyis a saját fejed után mész.
Tudod, nem akarok annyira érzelgős lenni, részemről az a legokosabb,ha kemény maradok.
.Köd ellen hallgatni kell a jótanácsokra,
Melegítve csak a töltöttkáposzta a jó:-)
Nekem igazi könnyebbség völgyben. Vidám ember lévén utálok szenvedni .
Ha már odáig jut egy kapcsolat, elő kell szedni a maradék eszét az embernek. Papirlapon összesíteni mi szó a kapcsolat.ellen ? Párszor érdemes elolvasni.mikor le akar a köd ereszkedni.
Elképzelni egy szebb jövőt. Annak megvalósítására koncentrálni.Összpontosítani.
De lehet szenvedni!
Vajon érdemes?:-)
Én is menekültem volna, de ő nem így volt mellette 5 évig. Úgy hogy ő közben lediplomázott a srác meg még az érettségiét sem tudta letenni.
Az én életem ennél kedvezőbb volt, én ennél jóval kevesebbért rúgtam ki a pasimat 7 év után.
Bár engem ebben leginkább a téma érdekel.
Mi minden az, amit megbocsájtunk csúpán a rózsaszín köd miatt. Ezt legtöbben megéltük, megéljük.
És az amikor kiábrándulsz az mikor következik be?
Akiről írtam azt többször megcsalták, még konyhakéssel is támadták rá, mégis megbocsájtott. Vajon miért?
Egy régi ismerősöm mondta,hogy azért nem tudod szakítani a párjával,pedig tudta,hogy nem helyes,hogy mindig megbocsájt,mert a feje felett lebegett egy rózsaszín köd. Tudjátok amikor minden szép és happy. Én is most szakítottam, bár még pici köd van.
Ti hogyan éltétek meg amikor felszállt ez?
Valyon hányszor tudd egy ember megbocsájtani?
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?
- A világháló rózsaszín szemüvege