OFF topic...:P (beszélgetés)
Ja, hogy a kanna :P Mert én csak úgy írtam egy "mit üzennél most valakinek" irományt az oldalra, szóval köze nem volt a kannádhoz. Viszont ha végképp nem lesz meg, nekem van otthon, odaadom neked szívesen :)
Én már dolgozom kora reggeltől és irigyellek is,hogy te ebédidőben kezdesz...a magad főnöke vagy, vagy mi? :DDD
Köszönöm a bókot, ez mindig jól jön ;)
Hja akkor jó, mert én a kannámról, ami elvileg nálad van, vagy nem, hehe:)
Jól vagyok, most hogy látlak, egyre jobban,bár még lehetne fokozni, köszönöm kérdésed.:) Kegyed?:P
Hja és pihenés, de lassan indulatba jövök, megyek féldélre silózni...
fogalmam sincs :DDDDDDDDDD
Hogy vagy amúgy, minden oké? Meló? Pihi?
Hát az a tocsogós, már nagyon-nagyon az lenne, ne is mondd.:)
Nem, ha megyek, akkor már végig, bár az erdő melletti szalonkázásnak is lehet varázsa. Természet lágy öle, meggondolandó.:)
Figyi, miért szúrja a szemed annyira az a páka, hm?
Hát, aktuális lenne már a zsírban tocsogás, nemde?
Jaja, az a nembelenézős az!:)
Yayaya...bele kell izé, aztán csöpp, aztán megköt a gipsz...kápisi:) Ismét nem csalódtam Benned:)
Most veressek le Debbe? Végül is egy jó szalonnázás, főleg így a diéta közepén...még a hülyének is...:)
Gyere, van itthon szalonna!:P
No figyi: az a fajta, amit bele kell fogatni vmibe, amit fémre kell csiptetni. Aztán létrehozzuk a diffúz kötést!:P
Dehogy bántalak, távol álljon tőlem.:)
Kösz a grátiszokat, közben rájöttem mik azok, kicsit közelebb hajoltam, s lőn világosság:)
Na majd pittyegj, ha izé, aztán izé.:)
Mokeszka...
Megyek már, megyek, na....ne báncsá má !
Az izék meg grátisz voltak. Ajándék, mert útközben akkor már nem állnék meg.
Te...izé, ezekhez a izékhoz van tolmács is?:)
Na indulj már, áldjon meg az ég, így sosem iszunk be waze:)
Na kössssssssz, ez tényleg jó sok :DDDDDDDDDDDD
O_o
☻☺☻☺☻☺
Semmi sértő, bántó nincs benne, szándékosan semmiképp se... Szerintem megy a gülüszemhez, de ahogy érzed.:)
Nálam az a helyzet, hogy eddig sem esett, az ajánlatom pedig továbbra is áll.:P Van még esély, kb. mint vaknak a céllövöldében.:)
Ahogy ugrottam az elején erre a névre, kezdem "megkedvelni" :DDDDDD
Elállt a havazás itt perpill....van még esély. NÁlad mi a helyzet?