Nyertél már valamilyen szerencsejátékon? (beszélgetés)
Nagyobb összeget még nem :-(..
Putton 6000ezret még januárban. És többször is nyertem rajta 500 forintot.
Skandináv lottóval játszom még, de azzal sajnos nem igazán van szerencsém
A hétvégén lett volna egy kettesem a lottón,de elfelejtettem feladni!:)
Végül is nyerésnek vettem ,mert a 2 lottó ára több lett volna mint a nyeremény! :)
nyertem hát,a jokeren egy milliot.
nem foglalkozok ilyesmivel!
Persze ,csak utána vissza is játszottam ...
Épp valamelyik nap sikerült egy nyerő kaparósat húznom, de milliókat nem hozott sajnos, de legalább vissza kaptam az árát.
kis koromban kaparóson 100 ft-ot, vetfem mbelőle még egy sorsjegyet és nem nyertem.
egyentalan nem erdekelnek a szerencsejatekok.
többször nyertem már, de csak kisebb összegeket
Amíg minden évben pluszban vagyok, addig játszom.
Hátha egyszer egy főnyeremény is megtalál, és akkor bejön a forgótőke, az otthonon és autón ára mellé és a magamúra lehetek.
Egy internetes csoportos lottóval sokszor nyertem, kisebb összegeket, kicsi összegért, nagyobb eséllyel indulunk egy nagyobb nyereményért.
nem foglalkozok ilyesmivel.
Igen a héten péntek 13-án feladott luxoron volt egy kép találatom.4000 ft-ot ér!eddig mindig akkor volt amikor keveset fizetett (300 ft )
igen,lottó négyes,toto 13-as,egyik sem fizetett jól:)
Kétszer volt 3-asom az 5-ös lottón.
Hát igen én nyertem a luxor tv-showba egy kétfős Egyiptomi Nílusi luxus hajóutat ennek már sajnos öt éve de felejthetetlen élmény volt az biztos.
Minden alkalommal,mikor veszek kaparóst :)
Kaparós sorsjegyen sokszor nyerek kisebb összeget, egyszer volt egy nagyobb, 25.000 Ft-os. 1 éve egy 70.000. Ft-os túrabiciglit nyertünk, írószerben vásároltunk, ott töltöttünk ki egy nyerőszelvényt a vásárlás után.
Köszi Ari vagy:)
Nem hiába szeretlek:P:)
Szia!
Ma csak és kizárólag miattad bementem egy lottózóba és megkérdeztem.
Csak Jokert nem lehet játszani, minimum egy rublikát ki kell töltened. :)
Sláger Rádiós játékon cd csomagokat,slágeres ajándékcsomagokat,slágeres pólókat.
Sörös korsókat,lexikonokat,5000 ft-ot,újság előfizetést.
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de nagyon ritkán játszottam, akkor is csak skandit, és sms-ben:)
Tehát a kérdés az lenne, hogy lehet e úgy játszani, hogy CSAK Jokert?
Tehát nem 5 - ös lottó mellett jelölöm be a Jokert, hanem csak azt játszom?:)
Kérlek válaszoljatok!:)
További ajánlott fórumok: