Nyalóka recept

Elkészítési idő 5 perc

A Nyalóka hozzávalói:
4 evőkanál cukor


A Nyalóka elkészítési módja:
A cukrot megolvasztjuk,mikor megbarnul,karamellizálódik,és folyékony egy teáskanalat belemerítünk,meg is forgathatjuk,és kiemeljük,gyorsan hidegvíz alá tesszük,és kész a nyalóka.:) Annyi nyalókát tudunk készíteni,amennyi olvasztott cukrunk van.

Néha megengedhető ,de gyakran ne készítsünk csemeténknek ilyen nyalánkságot:)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A nyalóka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook