Nős pasikkal lenni (beszélgetés)
Nagyon találó vagy ez így van... és még hozzátenném ha megengeded, hogy 10 pasiból 9-t meg lehet hülyíteni, a maradék egy lehet hogy más nemhez vonzódik.
"a legtöbb férfi akkor menekül máshoz, ha otthon nem kap meg valamit,"
Ez nem teljesen így van ám kérem:D Bár nem kétlem előfordul....bár sokkal több esetben lehetünk annak tanúi amikor a szeretőtől menekül a pali,amikor már rezeg a léc és meleggé válik a helyzet!
Egyszerűen a palik nem azért csalnak,mert nem kapnak meg mindent!!Totál máshogy kattog az agyuk....vizsgáklatok is bebizonyították,hogy azok a palik a legkelendőbbek és a legvonzóbbak a nők részére akiknek renedzett családi háttér,és egzisztencia van...vonzóak, buknak a nők ráujk itt(sok esetben felajánlkoznak) már csak az a kérdés,hogy az adott palinak milyenek az erkölcsi normái!!Illetve mennyire akar a kísértésnek ellen állni!!
Igen ismerem ezt a dumát is, azonban mind nők és feleségek vagy egyben mindkettők vagyunk, és itt mos erről is szó van.Legyen őszinte és döntse el hogy mit szeretni még válszthat is , ne alázza meg ez által a feleséget v. barátnőt.Vagy menjen az arabokhoz és tartson háremet, majd ott levágják a f...át ha más nőjére szemet vet.
Lehet,csak az asszony meg ne tudja....:)
Érdekes hogy amikor választaniuk kell az ilyen férfiaknak általában mégis azt választják ahol nem kapták meg azt ami" hiányzott", akkor most mi van?Hol mit nem kapott meg, a társnál és mit nem kapott meg a szeretőnél ,hogy mégis a biztosabb társát választja???Nagyon megérdemli az ilyen hogy őt is jól megcsalják akkor érzi igazán hogy nem pótolhatatlan és baromira betojik!Amíg két nő is kapar utána persze hogy ő a "császár"...
Jaj hát tudod, a gyerekek meg a közös vagyon és egyéb közhelyek.
Te szeretnél ennek a f...sza , őszinte férfinek a felesége lenni ugyanebben a szituban, úgy hogy te vagy a megcsalt feleség és egy másik nőci a szerető??Legyen őszinte otthon is a csávó !Minek kell neki akkor a felesége??
Anyóso hogy áll ehez a kérdéshez?
Igazad van,de kétlem,hogy érzelmeket le lehet egy kapcsolat elején tisztázni.Soha nem tudhatjukd,mennyire szeret meg....mennyire indul csak egy sexnek...!Én is így jártam a legutóbbi kapcsolatomban ,volt egy barátom az elején fülig...majd ahogy megísmertem kiábrándultam belőle... 1 éve kapcsi volt!És ő is a szememre vetette hogy pedig az elején így meg úgy!Az érzések változhatnak és soha nem tudhatjuk mikor mi lesz!
Azt hiszem félreértettél. Nem a szexre gondoltam hogy arra kérdezzen rá, hanem hogy van-e egyáltalán esélye a jövőre nézve, vagy be kell érni az örök 2. szereppel. Szerintem ezt jobb minél előbb tisztázni. Minél későbbre halasztják, annál jobban fog majd fájni.
Sokat segítettetek.Lehet,hogy az időről szóló duma nem is annyira maszlag.Kicsit jobb.De biztos,hogy többé nem bízom meg benne.Többet nem sebezhet meg.S mert én is hibás vagyok/kevés sex/,megpróbálok túllépni a dolgokon.De így azért nehéz.Megbízni benne nem merek,így meg van értelme?Ördögi kör.
Szerintem beszélgess el egy-két férfival őszíntén hogy ez tényleg így van-e?
Esélye mindenkinek van, de a legtöbb férfi akkor menekül máshoz, ha otthon nem kap meg valamit, és ez a v.mi pl. a szex is lehet. Beszélj vele, tisztázzátok a dolgokat addig, még késő nem lesz.
HÁt én nem nős pasival vagyok, csak 6 éve van kapcsolata..viszont velem csalja a barátnőjét 3 hónapja..szerintetek van esélyem a továbbiakban többre vagy csak a szexre kellek neki?
azt hiszem, a nők és a férfiak ebben is nagyon különbözőek... a gyerek "feláldozására" gondolok
Legtöbbször baromira egyetértek Bogicával,most is.Nekem is sokat segítettél,köszönöm.
Igen nagyon szerelmes !Közbe elfelejt ember maradni!
No de a szerelem öl, butit,romokba dönt....viszont nékem nincs az a szerelem amiért a gyerekem áldoznám fel!
Az biztos, hogy bután teszi, de valószínűleg nagyon szerelmes...
Érdekes meglátásaid vannak. :-(
Akkor hány férjed is van???
Most bunkó leszek,bárnem szoktam:Remélem,a te férjedhez is akkor mennek majd.És akkor is tetszik majd.Ámen
Igazad van,nincs semmi baj,túlélem,f..a csaj vagyok.A párom nem hagyja,hogy savanyodjak.A testem most is +kapta.A lelkemmel van baj!Sziasztok.
:DD
Jó ötlet,de nekem nincs párom!!
Ráhel meg itt önti ki a lelkét...ne keltsél benne bűntudatot!Ok?Amúgy szép napot!
Sok megcsalt nő ül órák óta az internet előtt, és akkor még csodálkoznak...Irány, ott vár benneteket is a párotok! Én is megyek,csá.
Nehogymár bocsánatot kérjél!
Nekem tetszett!:DDD
És Ráhelnak is...csak most nehéz időszakát éli.
Bocsi, nem akartam nagyon elefánt lenni, csak gondoltam, jó poén...Bocsi, nem akartam senkit se megsérteni!!
Aszittem, kicsit jobb kedvetek lesz...
igen.Alapjaiban humorgolyó vagyok,de még nem megy.Ezt majd előbb visszaszerzem,mint a többit.Mindent köszi.
No fel a fejjel!!!
Nagyon el vagy csüggedve:(
További ajánlott fórumok: