Nézem őt (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nézem őt
Gyönyörű, amit írtál! Ezt a kisfiad mind érzi, hogy így szereted, ennyire tisztán...! Gratulálok.
Kívánom mindenkinek ezt az érzést, hamarosan én is átélem. A legjobbakat!! :-))))
Első hozzászólónak szeretettel gratulálok a cikkedet is elolvastam és megállapitottam a leirtakból igazi anyává értél. Mikor megszületik a kisemberke, akkor jelentősen megváltozik az életünk, hiszen őróla, mióta a világon van attól kezdve egészen a felnőtt koráig figyelemmel kisérjük fejlődését. Mindent hozzá kell igazitani és nekem is volt igaz ilyen élményem és leirhatatlanul szép volt nem győztem gyönyörködni benne lestem minden mozdulatát és a tekintetem állandóan rászegeződött. Pici kéz, láb, fej, teste még olyan gyenge, mint a harmat és a hangulatát figyelni reám, de másokkal is nagyon kedves barátságos volt és mosolygott elég sokat.
Hirtelenjében éreztem én vagyok a legboldogabb anya a világon. Kivánom neveld fel őt sok szeretetben és jóegészségben. Üdvözlettel: Ágnes
Gratulálok a babádhoz!
gyönyörűen megfogalmaztad éréseidet, így éreznek az anyák! :-))
Ugrás a teljes írásra: Nézem őt
További ajánlott fórumok:
- Az iwiwen meg lehet nézni, ki keres rám, és hányszor, s más is látja, hogy én őt hányszor nézem meg?
- Ettetek már nyugat-afrikai kecskehalat? A Tescoban vettem, és csodálkozva nézem, most hogy kiolvadt.. Tudtok róla valamit?
- Normális, hogy ha kismama képét látom sokáig nézem?
- Bevallom, amióta nézem az Élet 250 kg felett című műsort....
- Mikor alakult az EU? Bárhol nézem, kidob egy csomó évszámot, de így konkrétan semmit.
- Ha a tesztet későn nézem meg(4-5 óra), és akkorra halvány két csíkos, az mit jelent?