Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nézem őt fórum

Nézem őt (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nézem őt

1 2
2010. ápr. 9. 16:50
Csodaszép cikk volt..............szinte olyan mint egy fohász egy anyai szívből, szinte muzsikált az ember szíve ha olvasta, visszamereng az ember a múltba, mikor még ő babusgatta a gyermekeit.... Babusgasd, szeresd, öleld,mert pillanat és nagy lesz....
2010. ápr. 9. 16:50

Gyönyörű, amit írtál! Ezt a kisfiad mind érzi, hogy így szereted, ennyire tisztán...! Gratulálok.

Kívánom mindenkinek ezt az érzést, hamarosan én is átélem. A legjobbakat!! :-))))

2010. ápr. 9. 16:30
Csoda szép "cikk"! Szinte vers, csak nincsen sorokba szedve! Ami nem is baj. Már alig várom, hogy ismét én is átélhessem ezt a csodálatos élményt. Gondolom ezzel így van minden leendő Anyuka. Gratulálok! Köszönöm, hogy ezt velünk is megosztottad!
2010. ápr. 9. 16:18

Első hozzászólónak szeretettel gratulálok a cikkedet is elolvastam és megállapitottam a leirtakból igazi anyává értél. Mikor megszületik a kisemberke, akkor jelentősen megváltozik az életünk, hiszen őróla, mióta a világon van attól kezdve egészen a felnőtt koráig figyelemmel kisérjük fejlődését. Mindent hozzá kell igazitani és nekem is volt igaz ilyen élményem és leirhatatlanul szép volt nem győztem gyönyörködni benne lestem minden mozdulatát és a tekintetem állandóan rászegeződött. Pici kéz, láb, fej, teste még olyan gyenge, mint a harmat és a hangulatát figyelni reám, de másokkal is nagyon kedves barátságos volt és mosolygott elég sokat.

Hirtelenjében éreztem én vagyok a legboldogabb anya a világon. Kivánom neveld fel őt sok szeretetben és jóegészségben. Üdvözlettel: Ágnes

2010. ápr. 9. 16:14

Gratulálok a babádhoz!

gyönyörűen megfogalmaztad éréseidet, így éreznek az anyák! :-))

2010. ápr. 9. 16:07
Ez csodaszép cikk, meg is könnyeztem. SZerintem minden anya így érez a gyermeke iránt, én legalábbis biztosan, csak megfogalmazni nem tudom ilyen szépen ahogy leírtad. Gratulálok hozzá. Tedd el és mutasd meg a fiadnak ha felnő.
2010. ápr. 9. 16:03
Gyönyörködtem a kisfiamban és próbáltam megfogalmazni mindazt, amit láttam és ami átjárt közben. Ízlelgetem az anyasággal járó új érzéseket, és csodálattal állok a Teremtő nagy műve: a gyermekem előtt.

Ugrás a teljes írásra: Nézem őt
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook