Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Névválasztó fórum

Névválasztó (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Névválasztó

12. tumbo
2018. okt. 9. 14:58
aha,eszembe jutott.viti.hát van ilyen név?
11. tumbo
2018. okt. 9. 14:44
hogy mikor terhes volt az unokaöcsém barátnője,mondom,mi lehetne a neve Heléna.kérdezték honnét tudtam,hát megérzés.igaz a nő szerint nekem rossz az aurám,azért nem jön hozzám a kislány.hát én nem vagyok az a bájolgós valaki.ha le akarja a fiókot törni,na hát azt nem szabad .sem kipakolni a szekrényből,sem a hűtőre mászni.a lányom neve szép,mondták kiskorában olyan szép,mint ő.persze egy Tóthhoz könnyű lenne nevet választani.
10. tumbo (válaszként erre: 3. - Apokrif)
2018. okt. 9. 14:37
persze,mikor erzsit mondtak,fölállt a fél osztály.a marira a másik fele.
9. tumbo (válaszként erre: 5. - Andilaci)
2018. okt. 9. 14:35
így volt a nagyon régi főnököm,az istennek sem jutott eszébe az unokája neve,mint ahogy nekem sem.de mivel a kisebbséghez tartozott a férfi,így megkaphatta. vini,vagy más?
8. lapbarna (válaszként erre: 5. - Andilaci)
2018. okt. 9. 14:26
Amikor a "különleges" neveket felkapják, pillanatok alatt tucatnévvé alakulnak át.
7. Guruljka (válaszként erre: 5. - Andilaci)
2018. okt. 9. 14:14

Idős szomszédnéninek annak idején a Kinga is nagyon fura név volt. győzködték, hogy királynő is volt Kinga, de sehogy se tetszett a néninek a dédunoka neve. :D


Szép hangzásúak az ilyen nevek, de a vezetéknév sem mindegy. Pl. a Kovács Zulejka nevet kimondani is nehéz.

2018. okt. 9. 13:45
Nagyon szép magyar nevek vannak.
2018. okt. 9. 13:32
Manapság igen elterjedtek a úgymond mexikói,spanyol,indiai különleges nevek.Igazából nincs is ezzel baj,csak hát kimondani nem egyszerü öket,és megjegyezni,föleg idösebbeknek.Egy különleges név,szerintem nem rossz dolog.Én nem vagyok ellene.
2007. szept. 1. 18:13
Nekem nagyon tetszenek az iszlám vagy az indiai nevek.A hangzásuk miatt.Olyan dallamosak.Persze lánynevekre gondolok.Ha valaki tud olyan oldalt ahol ilyen nevek vannak irjon...Vagy ha valakinek ilyen utónevü csemetéje van.Köszönöm!
2007. aug. 26. 21:09

"Neveden szólítlak Téged ..." olvassuk a Bibliában.


Minden név önmagában hordoz valamilyen energiát. Ez az energia mintegy "előhívja" mindazt a lehetőséget ami bennünk tudatalatt létezik, rejtőzködik. A név karaktere megadja paramétereinket. A név vibrációja hatásfoka függ a névtől és az egyéntől. Ezért ez változó. Minden léleknek van visszatükröződése. Ez a vibráció elvezet az egyes ember belső világához. Elvezet jelleméhez és valamelyest az illető sorsát is előrevetíti.

A szülök gyermekük nevét figyelmesen, gondosan és előrelátóan kellene, hogy kiválasszák.

2006. júl. 18. 14:36
Nagyon tetszik ez a táblázat, majd kipróbáljuk! Nekem ugyan már van választott nevem, párom az, aki még habozik.Kíváncsi vagyok milyen eredményt hoz ez a táblázat.
2006. júl. 12. 08:35
Ez egy ügyes kis táblázat, amely tartalmazza a Magyarországon adható fiú- és lányneveket a jelentésükkel és a névnapokkal együtt. Ennek a táblázatnak a segítségével könnyebbé tehető a megfelelő név kiválasztása a babád számára.

Ugrás a teljes cikkre: Névválasztó

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook