Névtelen levelet dobtam a szomszédaim postaládájába, amiben... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Magam részéről irtózom minden névtelen üzengetéstől. Sunyi dolognak tartom. Ha gondom van valaki gyerekével, akkor megtalálom a módját, hogy beszéljek róla. Vállalva magamat, a véleményemet. Így egyenes. Szemtől szembe. Még akkor is, ha nem érsz el vele többet, mint a névtelen sunyiskodással.
De ez én vagyok. Más meg másként látja a dolgok elintézési módját.
Egyébként egész jó kis egyeztetés alakult ki a csoportban, magam is meglepődtem, hogy nem egyedül én vagyok akit zavar.
Tűr az ember egy darabig, mert bennem is az volt, hogy hát gyerekek, majd kinövik. De nem fogják, mert a szülők még sosem mondták nekik, hogy ezt így nem lehet. Visíthat a lakásában, visíthat az utcán, de azért egy körfolyosós házban, ahol nem egyedüli gyerekesként élnek, mégsem kéne. Majd kiderül, most lesz-e változás, de tény, hogy a FB csoportban egy elég értelmes egyeztetés, beszélgetés alakult ki, ahol a kérdéses család apuka tagja is hozzászól és még ő is normálisan.
Szép.:/
És most már nem visítoznak a gyerekek?
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a szomszédaimtól
- A szomszédasszonyom veri a gyerekét
- Neked mit rejt a postaládád?
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Hogy tudnám feljelenteni a szomszédaimat?
- Piros utcai postaládába dobott levelet bárhova eljuttatják?