Netfüggők! (beszélgetés)
Ma nem tudom miért ma szinte egész nap Melcsi járt a fejembe, nem rég vettem magamnak karácsonyfa díszt, de nem kell feltétlenül fel akasztani,nem is akasztóm, mivel nem lesz fám, polcra is lehet rakni, nekem az íróasztalon volt,és be lehet kapcsolni, és világít angyalkás. :))))))))))
Tudom mondtad Kriszta ne aggódjunk, nekem csak csupán hiányzik, mert minden nap, itt volt köztünk, és a naplóját is olvastam. Most meg már 2 hete nem jelentkezik.
Sok dolog van ám itt. Marcsi biztos készíti a képeket és aztán küldözgeti az ismerősöknek.
Olvasni való is van itt rengeteg.:)
Marcsikám, nagyon le álltál a naplód írásával. Ki fogytál a történetekből? :)))))))))
Na pont én beszélek, aki pár napja nem olvassa Kriszta naplóját.Pedig már nem lenne sok. :)))))
Na holnap már jön a hideg, meg erős szél lesz. Jaj ez nem jó senkinek, megviseli a szervezetünket, még a fiatalokét is, és a gyerekekét is.
Most +12 fok van kint,holnap meg mínuszok lesznek.
Majd Szilveszterkor vigyázok rá, ha elmész netán bulizni :))))) Akkor rá érek,úgy sem megyek sehova, hozzám sem jön senki, én nem bulizok.
Enne lencse főzeléket nálam, meg virslit.
Nem bánkódom. Tudom, hogy nem nyerünk, bármennyire is aktívak vagytok egy páran. Sok mindenkinek megírtam már, biztos van aki szavaz is, de ki tudja?
Én is feltettem az iwiw-re is, de nem lehet tudni.
Pali is azt mondja, hogy majd alább hagy ez a lelkesedés a szavazással kapcsolatban. 200-at behozni úgy is lehetetlen. Pedig én is nagyon sok embert mozgósítottam.
Anyám dolgozik,de azt hiszem csak ő fogja megnyerni.Majd megy vele a műhelybe.Anyósomhoz nem viszem,mert így is azt hallgatom,hogy csak olyankor van ott a Patrik,ha vigyázni kell rá.
Egyébként meg idegen helyen álom pasiként viselkedik.Nem véletlen,hogy anyámék nagyon sokáig csak kiröhögtek,mikor meséltem a hisztikről.:))))
Van akinek több ezer iwiw ismerőse van, és körüzenetben mozgósítja őket.
Egyébként ennek a versenynek ezek szerint ez a lényege, nem az, hogy melyik kutya hogy néz ki.
Marcsi ne is bánkódj ha nem nyersz!:)