Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok, csak be néztem, még nem vagyok teljesen itt. Nekem 2x3 szavazatot sikerült, fél 8-kor még 3 szavazat. :))))))
Én nagyon szeretném ha valamelyik kutya nyerne,jó lenne az első háromba be kerülni :)))))
sziiiasztok:)))
szép napot!!mizujs?:D
Már elküldtem egy pár helyre, persze nem mindenhová. Majd megnézem, hogy még hová tudnám.
Köszönöm az ötletet.
Priviben küldözgesd el azt a linket amit beírtam tegnap, és kérd meg őket, hogy szavazzanak!
Rengeteg ismerősöd van.
Köszönöm az e-mailt! Nagyon jó!:))))
Igen, de hogy? Már nem merek semmit írni, ne hogy kizárjanak.
Egyébként köszönöm szépen Neked és Mónikának is, no és Krisztának is. Másról nem tudok, hogy szavazott volna.
Sziasztok!
Marcsi ma már sikerült 2-2 szavazatot leadnom.
Toborozd a népet!:)))
Pakinak jobbulást kívánok. Csak be néztem, most van egy kis szünet és csend, de meddig? Nyüzsgés volt ez idáig.
Megyek vissza dogozni, mindjárt szavazok.
Gyönyörű idő van, állítólag hétvégén, megint jön a hideg kemény tél.
Szioasztok.
Mama, azt a táncos videót elcsentem, megcsináltam én is.nagyon tuti:)
Sziasztok!
Az az egy szavazat én voltam,mert Picurra egyszer sikerült bentről szavaznom,de Fickóra nem.:(
Patrik köhög nagyon!Nem sokára útnak indulunk.
Jó reggelt kívánok mindenkinek! És köszönöm annak, aki szavaz a kutyáinkra.
Mónika! Valószínű, hogy azért lehet, mert Picúrra biztos valaki "idegen" adott le egy szavazatot. Én így gondolom, mert akiket én bíztattam, azok mind a kettőre leadják szavazatukat.
Nálunk szakad az eső. A férjem azt mondta, hogy ne menjek ma sem a laborba. Én hajlottam rá, állítólag csütörtökön már nem fog esni. Végül is 21-én megyek a körzetihez, addig kell meglennie a labor eredményemnek.
Vigyázzatok magatokra és kellemes napot kívánok az eső ellenére is!
Jó reggelt. Megyek sétálni, ebbe a szar időben. Sajna esik az eső. Szavaztam, legközelebb fél 2-kor tudok. Fickó 1 szavazattal le van maradva,mint Picur. 23 szavazat Fickónak, Picurnak meg 24.
Mindenkinek szép napot kívánok.