Netfüggők! (beszélgetés)
Nekem le kellene cseréltetni a műfogsoromat alul-felül, de hát kurva drága lenne 1 milla.
Sok benne az ideg,és rohadtul tud fájni!A legszarabb...bár ha fáj valami,akkor fáj! :S
Sokat szenvedek a fogaim miatt :(
4 db fogamat kéne megcsináltatni,hátul :S
Nem akarom elereszteni magam, muszáj tenni érte.
Aerobik, írtam tegnap hogy megyek.
Nekem már 2x volt szájsebészeti műtétem.
Ügyi vagy, le a kalappal, hogy tornáztál.
Délután 4-ig melóztam , volt meló dögivel alig tudtam bekukkolni. Este 7-8 között tornázni voltam jó húzós volt.
Szegénykém, de szar dolog a fogfájás.
grr....de szar lehet az is! :((
nekem is ez lesz a vesztem, :(
Lacinak is szájsebészhez kell menni,mert olyan szar gyökere van a fogának,hogy a doki nem mer hozzá nyúlni.
Újra itt vagyok, halihó mindenkinek! Most kaptam vissza a gépet. Közben néztem egy jó filmet.
köszönöm köszönöm hüpp hüpp--viccet félre téve,tényleg rohadt szar mikor 5 percenként visszajön!Mint pl,most is :( Még a fülem is belesajdul!Ki kéne húzatnom,de nincs pereme,félek szájsebész halászná ki! :S
:S
sajnállak ám!Nagyon szar mikor fáj.
fúúú de rájött a fájás az előbb a fogamra!Hála isten,elmúlt :S wáááá,annyi nyomorom van...:S
Nem tudom miért így vette fel a gép.:S és nem is tudom forgatni.
Egyébkén napok óta táncol esténként a kedvenc meséjének a zenéjére,de ma pont nem akart.Úgyhogy rávettem.Szerintem haláli.:)))
Megyek készülődni,megyek sétálni majd jövök.
Pár év, és hozza haza a jó csajokat, Kriszta meg majd ideg bajt kap :))))))
Ja persze, neked nem olyan egyszerű el forgatni a monitort :)))))))
Nagyon helyes fiú, kis huncut.
Én kitekertem a nyakam úgy néztem.
Most néztem meg én is, beszarás de nagyon. Csak egy volt a baj, meg kellett fordítani a laptopot, mert nekem oldalt volt, két választásom volt, vagy ki tekerem a nyakam, vagy megfordítom a laptopot. :))))))
Ezt hol tanulta amúgy? :)))))
Éééén már megnéztem!Imádnivaló a kölyök! :)
Haláli egy kis krapek! Nagyon jól mozog, hogy fog ez még később?
Nézzétek meg a Paki táncát a naplómban,ha akartok egy jót röhögni.:)))
Az biztos!Zalaegerszegen kívül,sosem volt 2 oldali munkaundorom :DD
Menjen az anyja takarítani, ha akarja, hogy a fiát ne egye meg a kosz. Neked mi közöd van hozzá? Már bocsi Te főzöl és takarítasz is majd rá, hát ezt ne hagyd annyiba! Mondd azt, hogy Neked éppen elég a saját lakásod és a munkahely, a kutya, minden. Én biztos nem mennék. Merjél nemet mondani, mert a végén teljesen Rád szállnak és akkor már nem tudod tényleg levakarni magadról. Ha megharagszanak, megharagszanak annyi!