Netfüggők! (beszélgetés)
Menjél is feltétlen ha gond van.
Nekem rendszeresen kell rákszűrésre megint itt lesz az ideje.
Igen szedni kell.
Én is szedek pajzsmirigyre meg szívritmuszavara is bogyót.
Szedd is,ha mástól nem jobb,mert az nem állapot,ha az ember szarul van,és mozdulni nem bír!
Nekem meg el kell mennem valamelyik nap a nődokihoz...valami nem stimmel velem! :S
Nyugi, minden megoldódik.
Én reggel nem mertem meginni a teámat, mert nagyon magas volt a vérnyomásom. Szédültem is és mondtam a férjemnek, hogy mérje meg. Gyorsan bevettem a tablettámat aztán napközben rendbe voltam.
Általában a kocsmák a templomok mellett vannak. Meg lehet gyónni a bünöket kocsmázás után.
Én is a kocsmát választanám, ha kellene választani a kettő közül.
Én mellé járok!Tudod,ott a kocsma :DD
Meg oda különben is az jár,akinek sok a bűne! :)
Mónika! A húgom tavaly a születésnapjára kapta a kolleganőitől, hogy egy Limóval furikázták a városban Őt, a lányát Laurát, akinek a szülinapja volt és természetesen a kolleganőket. Nagyon jól érezték magukat. Pezsgőztek a Limóban. Szerintem nem kerül olyan sokba, hogy lehetetlen lenne megfizetni.
A szülinapról nins mit mesélnem. Csak én voltam, mert Pali sétáltatta a kutyákat éppen akkor. Áh a mi családuk ilyen fura. Volt bor és dobostorta. Megittam egy pohár bort és megettem egy szelet dobostortát. A férjemnek meg küldtek szintén egy szelet tortát és egy dobozos sört. Ennyi volt a szülinap. Jani is ott volt, Laura vőlegénye.
Nem Melcsikém. Még nagyon friss a dolog.
Hinni tudod hol kell? A templomban :)))))
Ez a nő le bukott, mert az öcsém bele nézett a telefonjába, soha nem szokott ilyet csinálni, és ott voltak a rengeteg szerelmes sms-ek.
Rá adásul a legjobb haverjuk volt, ez ami durva.