Netfüggők! (beszélgetés)
Én nem láttam egy részt sem,mert utáltam mindkettőt!Csak a csapból is ez folyt,meg a reklámokból tudom,milyen volt Norbi! :))
Úgy is megy a süllyesztőbe mind!
Viszont ma ha jól hallottam,az a hmm...nem jut eszembe a csaj neve,az énekelte a ha volna két életem-et!na az jó volt az a szám!Boltban hallottam! :)
Dettó úgy mint a műsorban :)
Elvolt mint a befőtt :D
Norbi tombolt a legjobban az este :)
Tényleg showman :D
Szia Timcsy, Melcsi és Zsu!
Végre jöttetek.
Sziasztok!
Eltelt ez a hét is....kicsit sok volt ahhoz képest, hogy január van.....majd a jövőhéttől lesz egy kis pihi...lassan szabira is kellene menni:)
Hogy vagytok?
Sziasztok!Ma este meg nálunk lesz Király L.Norbi a dizsiben!Kár,hogy nem érdekel,különben elmentem volna! :)
Mi újság lányok?Én most tértem magamhoz,reggel óta!
Olyan szinten fájt a fejem,hogy nem bírtam nézni sem :S
Most jól vagyok!Most álltam neki főzni is :S
Én elvoltam veszve facebookon, sokat beszélgettem ma ott.
Oda raktam fel 36 képet a tegnapi koncertről.
Itt a linkje :
Könnyű azt mondani, még nem tudom hogy kell.
Ti nem tudtok engem?
Sziasztok! :)
Móni!Zsuzsika is Hoxás csak ritkán jön ide!Mamával közös ismerősünk!Nagyon jó barátnőm Ő is,évek óta!Nemsokára megyek meglesem Krisztát,és Zsuzsikát is! :)))
Ott leszek egy hétvégén!Csak nem tudom melyiken,mert egyeztetni kell az időpontokat mindenkivel!Már nagyon várom,és készülök ezerrel! :)
Jelölj be :)
Ha valamit nem értesz szólj, segítek.
Sziasztok! Én is elkezdem darálni a húst,csak előbb el megyek fürödni. Sokáig aludtam, de ez ilyen erőltetett volt, vagy inkább lustaság.
Délután nem nagyon leszek.
Marcsi örülök, hogy facebookos leszel.
Timi örülök, hogy jól érezted magad. Mindenkinek szép napot kívánok.Itt felénk, nagyon szép idő van.
Marcsi köszönöm az e-maileket.
Örülök neki, hogy jót buliztatok.
Csinálom a rántott karfiolt.
Most beszéltem én is Szegeddel. A sógornőm hívott telefonon.
Nálunk is havazik.
A húgom beregizett a facebookra. Mondjuk még nem értek ott semmit, de mindegy! Neki kellettem a farmos játék miatt.