Netfüggők! (beszélgetés)
Zsolt is beteg, rengeteget trüsszög, mondtam neki, menjen el holnap beteg állományba, de nem mer, mert így is kilóg a lába a munka helyén. Bármelyik pillanatba meg kaphatja a felmondást.
Szörnyű azért ez a munka nélküliség. Mikor lesz itt már minden normális?
Facebookon voltam, de nem túl sokáig.
Azzal a barátnőmmel beszéltem, aki holnap jön, és csinálja az öcsémnek a volt kutyáját. Tudod Marcsi kiről van szó, a havanese Hoxás lány, akinek úgy szintén két kutyája van.
Sajnálom, hogy nem sikerült úgy a süti, ahogy szeretted volna. Én azért megkóstolnám most.
Én is itt voltam, meg a facebookon is voltam, de Te ott sem voltál. Hiányoltalak.
Én is megfürödtem és hajat mostam, most itt ülök teljes harci díszben, azaz hálóingben.
Marcsi itt voltam én a neten, csak láttam nem írt senki. Meg egy csomó mindent intéztem, beszélgettem az emberemmel. Szállásokat beszéltük át.Közben a barátnőmmel beszéltem 2x is telefonon, 2x1 órát. Egyszer én hívtam, egyszer meg ő, közben chateltünk is. Jól el voltunk.
Bosszankodtam, mert a süti nem lett jó, jó lett volna, csak a zselatin nem sürüsödöt be, pedig nem először csinálom, és el áztatta teljesen a piskótát.
most mértem 38.2...kicsit lejjebb ment..
igen...lehet az lesz..kihívom..
most megyek hozzá...jó éj!majd beszámolok!
Sok folyadékot próbálj neki adni.
Hűtőfürdő ha nem használnak a gyógyszerek.
Mennem kell..Kívánok nektek szép álmokat!Puszika!
Sziasztok:)
Sziasztok! Be kukkantottam. Készen vagyok a fürdéssel, meg a haj mosással.
Nami, én is sajnálom a kicsit, reméljük jobban lesz, feltétlen hívjátok ki az ügyeletet, ha nem megy le a láza a kicsinek.Étvágya van? Jobbulást kívánok.
igen,akkor egyszer lejjebb ment,de nem értem miért megy fel, egyre feljebb és 39 körül megáll!?
Persze folyamatosan csillapítom,ahogy lehet..