Netfüggők! (beszélgetés)
dehogynem,tudja!
azért írt neki penicillin nélkülit:)
De a házi orvos nem kérdezte, hogy penicilin érzékeny-e? Mert ha Te tudod, hogy az, akkor másmilyen antibiotikumot írna fel neki.
Nálunk állandóan kérdezték a lányomnál.
áá,nem ő hanem az asszisztens mondta..mert a doki nem veszi fel,hanem csak az asszisztens..ha rajta múlott volna..pff
de így sem segített,hazaküldött mondom azzal,hogy kúpot adjak neki,ma a hézi sem akart semmit adni én könyörögtem ki neki az antibiotikumot..mert már elegem van...bármi baj lehet..
hívtam!!!azt mondta a 14-es arra megy menjek busszal!
így anyámat hívtam...ő vitt be!
Szió:)
Gégegyulladása van,kapott antibiotikumot!
kutyákkal kapcsolatban ezt találtam most:
[link] érdemes elolvasni,ha etetés ilyesmiről van szó:)
voltunk ma is,tegnap is...képzeld 39.5-ről felszaladt 40-re:(((
nem semmi 40!!!!!kiakadtam,az ügyeletes meg hazaküldött,vegyem le ülőfürdővel..azért 1 lázcsillapító injekciót adhatott volna,hisz ő mért neki akkor 39.2-őt...:((
Az enyémek is most szoknak rá a napi 3x sétára. Eddig többször sétáltak. Most a 11-est kihagytuk.Reggel voltak lent, remélem legközelebb 3-4 felé lesz a séta, majd este az utolsó.
Az enyémek a reggeli séta után kapnak kaját, majd este 5 órakor az utolsó séta előtt. Persze eddig mindig kaptak ezt-azt délben is. Pl. ha főtt husi van nehezen álljuk meg, hogy ne adjunk nekik. Meg mindig kunyiznak akármit eszünk. Fickó még a narancsot is eszi, Picúr már nem.
Az éjjel végre lehetett volna aludni, mert nem volt dominó. Erre fel Picúrt kellett levinni hajnali 4-kor a férjemnek, én meg vártam őket a langyos vízzel. Már a második éjszaka, amikor le kellett vinni. Persze, mert evett délben és hajnalban jön rá.
Ma viszont nem kaptak délben enni. Ki kell nekik bírni estig.
Mónika! Te hányszor adsz a kutyádnak enni és mikor?
Köszönjük szépen.
Itt még nem esik, de talán délután fog esni itt is.
Fincsi kaja. A brokkolit lehet ki hagynám :)))))
Milyen érdekes a brokkoli krém levest meg imádom.
Pont akartam kérdezni, hogy ma tartja -e a Pál napot a férjed, de gondoltam biztosan nem, de tévedtem. BOLDOG NÉVNAPOT NEKI!!!!
Itt esik a hó.
Tarját sütök + krumplipüré lesz + brokkoli az én módszeremmel.
Ma van a férjem névnapja. Különösebben nem ünneplünk, hiszen nincs nagyon mit.