Netfüggők! (beszélgetés)
eszt énis így gondolom szerintem se külte el
Akkor az nem is igaz, mert annak szerintem meg kellett volna jönnie már régen ha igaz lenne!
Kata, nem is mondtad, pogácsát megsütötted? Elfogyott?
álítólag a lányomnak a mostoha apukája mar elkülte a meghívót de idájig meg nem kaptam meg enek már van 2 hónapja
Nálunk majd fél 9-kor lesz a séta
Közben feljött az egyik és lement a másik kutyus esti sétára.
Azt nem értem, hogy akkor miért nem hívnak meg ők... Úgy látom, nem kell kérni, csak egyszerűen küldni.
Reméljük majd össze jön. Mennyi idős a kislányod?
Kislánynak nincs?
Csináljatok neki is :)
Nekünk ott van baráti körünk.
nem sajnos mert csak barátikörük van..
Én nem tudom miről van szó. A kislányoddal nem tudsz beszélni MNS, vagy Skypen?
igen meghivokell hozzá sajnos
Azt hiszem, hogy a férjem is tag ott, de nem szereti, ezért nem is szokott belépni soha. Én meg nem akarok ott is tag lenni, nekem bőven elég a Hoxa.
Ezért ajánlottam a srácnak is, hogy a kislánya jöhetne a Hoxára is beszélgetni vele. Szerintem ez még jobb.
Én régen tag voltam ott, de már rég kiléptem.
Igazán nincs mit, nagyon szívesen küldtem, hogy hozzon szerencsét!
köszönöm szépen nagyon aranyos vagy...a lóherét is köszönöm
Sziasztok. Van egy olyan oldal, hogy "Baráti kör", én is tag vagyok, de sosem lépek be, már nem is tudnék, nem emlékszem, a jelszómra. Ide csak meghívóval lehet regisztrálni (ezek szerint), engem is valaki hívott, hogy csatlakozzak.
Bocsi, így kezdődik: Ha a kislányod...
Ha a kislányos, vagy anyukája regisztrálna a Hoxára, akkor itt is tudnál beszélgetni a kislányoddal. Itt sincsenek határok. Nekem is van sok külföldi beszélgetőtársam a Hoxán.
Remélem sikerül valamit tenned, elhiszem, hogy hiányzik a kislányod. Magyarországon kívánok Nektek az új pároddal sok boldogságot! Érezd jól magad nálunk. És ha sikerül a Baráti körre meghívást szerezned akkor is gyere a fórumunkra, szívesen beszélgetünk Veled/Veletek.
Ne haragudj, nem értem, ide nem kell baráti kör meghívó. Ide bárki jöhet, és beszélgetünk.
Vagy valamit félre értek?
szoba festö vagyok kapcsolatban élek van egy lányom ő miatta akarok egy barátikör meghivot mivel csak ugy tudok beszélni vele,én szlovákiábol kerültem magyarországra mivel az interneten megismerketem a jelenlegi párommal igy a kislányom messze van tölem,ezért kértem volna a meghivot és kérem is aki tud küldjön..elöre is köszönöm.email cimem:puma1979@azet.sk
Üdv. Roman 1979. Csatlakozhatsz hozzánk, mert úgyis kevesen vagyunk. Mesélj magadról egy kicsit bővebben. Mivel foglalkozol? Család? Stb....