Netfüggők! (beszélgetés)
Jaja... De az is, hogy "bemegyek, kijövök, de milyen jóóóól kijövök, ha bemegyek...)
Szép álmokat lányok, aludjatok jól, holnap péntek, utána 4 nap pihi, folytathatom a selejtezést.
Puszi nektek. Majd holnap be nézek. Egy-két dolgot kinézek, és mindjárt jobban kinézek :))))))
(Ismerős a szöveg valakinek? )
Én is el álmosodtam. Jó éjszakát neked Marcsi.
Köszike, hogy be engedtél a naplódba. El olvastam.
Én ezeket nem tudnám megenni. Lehet hogy csak a nevük miatt.
Tea milyen? Gondolom nincs be ízesítve.
Én is elköszönök, már megint 11 óra.
Jó Éjt Mindenkinek !
Na, már meg eltűntetek...
Klasszul megcsináltad a fogyis naplót. Van egy pár szimpatikus kaja, de olyan is, amit nem tudnék megenni. Azért nem, mert elég kényes gyomrom van, nehezen fogadja be az idegen "dolgokat", ha leerőltetem, akkor meg... A fantáziátokra bízom!
Marcsi, tartsál ki, sikerülni fog, olyan leszel, mint az első képen a naplóban. :)))
Három negyed 9-re értünk haza, 9-kor le vittük a kutyát, gyorsan megfürödtem, most rámoltam el amiket vettünk.
Majd nem ott hagytunk a semmire 40 ezret, te jó isten hova jutottunk.
Még olajat meg húst sem vettünk. Cukrot vettünk 20 kg, rohadt drága, de nem várhatunk hogy mikor megy le az ára.
Sziasztok lányok! Látom Nami is beköszönt, de nem írt semmit.
Ne haragudjatok, hogy még csak most jöttem. El dumáltam az időt a szomszédba, fél 7-kor indultunk el vásárolni, Zsolti már dühös is volt rám, és mondta hogy ő már nem jön vásárolni, én egy kicsit be durcáskodtam, és utána mondtam hogy ha szépen kérlek meg, akkor sem megyünk, na és így elindultunk, le akart volna menni focizni 7-kor.
Megjöttem a babázásból, bár már a legkisebb is nagycsoportos a három közül, csak nem szeretik este egyedül hagyni őket...
Nem sikerült szundizni délután, olyan álmos voltam, majdnem elaludtam a srácokkal együtt. Most, hogy hazaértem, már kiment az álom a szememből, de úgy érzem, azért el tudok majd aludni.
Lehet elbénáztam valamit, tőlem kitelik :)
Most írtam privátot.