Netfüggők! (beszélgetés)
Dodi volt, óóóóó de jó. Csak azt sajnálom, hogy én nem voltam már, tudtunk volna beszélgetni. Remélem majd máskor.
Jó reggelt mindenkinek. Itt a tavasz, dagad a ....
:)))))
Marcsi drága nem egyszer beszéltünk, kétszer drágám.
Timcsy! Ha véletlenül benézel: Köszöntöttelek a megyébe! Nézd meg a Bcs. és környéke c. fórumba!
Jó reggelt mindenkinek és szép napot, kellemes hétvégét kívánok! Felénk ragyogóan süt a napocska. Itt a tavasz!
Szia Dodi! De örülök Neked, hogy sikerült előcsalogatni! Most már maradj is itt velünk, mert nagyon hiányzol!!!
Hát angyalkák nem leszünk, de talán ördögök se, a kettő között is jó lesz - legalábbis nekem.
Éjfélkor szokott kezdődni a dominóóra és azt vártam meg. De persze most nem kezdődött csak1 órakor, így aztán felhúztam az órát 3/4 2-re, amikor fel is vettem az 1 órásit és a 2 órásit is. Hát én ilyen vagyok, hogy képes vagyok felkelni egy jó dominóért.
Kellemes és szép napot napot kívánok Neked és nagyon szépen kérlek gyere máskor is ide a fórumra, mert nagy szeretettel várunk! Marcsi
Mi lossz ejfelkor? Akkor valtoztok at Angyalkakka??
Nem, még mindig első vagyok. Úgy döntöttem, hogy megvárom az éjfélt, hogy mikor kezdődik.
Rendben, jó éjszakát nektek, remélem, nem csúsztál le az első helyről, de ha mégis, majd visszakerülsz.
Megyek, mert még Laci is akar valamit a gépnél.
Puszi Nektek. :))
Jó ötlet, én benne vagyok!
Amanda Lear... :))) Az enyém sem szép, de ez van, nem baj az. Azzal meg nem érem be, hogy más mit mond. Egyébként meg nem csak a hangról van itt szó, de tudjátok ti, mit magyarázzam. De nem erőszak ez, csak egy ötlet volt.
Én már nem is emlékszem a hangodra, igaz egyszer beszéltünk.
Hogy az én hangom jó? Igen mondta Melcsi is, azt hitte, hogy valami vén szipirtyó hangom van.
Igenis Értettem !!!!! :)))))))
Már itt sem vagyok.
Marcsié kellemes, az enyém borzalmas, mintha férfival beszélnél.
No, azért !!! Sipirc aludni!
Ja erre nem gondoltam. A hangot az nagyon jó, de ezt már mondtam, és annak idején Melcsi is mondta.
Pillanatnyilag nem olcsóbb itt sem, és mégis közvetlenebb, utána jobban el tudod képzelni a másikat. Ha megadod a mobil számodat, téged is felhívlak egyszer, nem irigykedjél! :)))))))))))
Nem vagyok telefonmániás, de érdekes lenne hallani, milyen hang van az írás mögött, vagy nem? Ez a varázsa?
Na megyek most már tényleg, mert le fordulok a fotelból. :))))))
Még egyszer jó éjszakát nektek. Puszi nektek. Kellemes napot holnap.
Jó, de ha hallani akarja a hangomat!
Nincs csak megvárom, hogy hányadik vagyok a 4 hetes listában. Mert már elég régóta az első vagyok, de ma biztos nem, mert átaludtam a hajnal 2 órásit.
Nekem most meg van nyitva a gmail, az iwiw, a FB, és hogy Vágó István megtévesztő hiteleket ajánlott - cikk...
Ez olcsóbb Kata ha itt beszélgettek, mint a telefonon :)))))
Jó, én benne vagyok. A munkahelyedről felhívsz, hogy ne kerüljön pénzbe.
Szia, jó éjszakát, lassan én is megyek, gondolom, Marcsi is, ma már nincs dominóóra.
De te igen akkor Kata :)))))
Szegények és még ma délután is volt egy nagyobb.
Jó éjszakát kívánok! Én sem beszélgetek már tovább, megyek én is, ha bár délután ma aludtam.
Na, majd egyszer felhívlak, ha megadod a vezetékes számodat, utána még érdekesebb beszélgetni. :)))